Προβληματικό το σεξ στο διάστημα

Μεγάλη απογοήτευση προκαλεί σε όσους θέλουν να γίνουν διαστημικοί τουρίστες η έρευνα που δείχνει ότι σεξ και διάστημα δεν πάνε μαζί.

Τα αποτελέσματα ερευνών αποδεικνύουν πως το σεξ στο διάστημα... κάνει κακό και μάλιστα μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα στην περίπτωση κύησης.
Πειράματα σε φυτά απέδειξαν πως η έλλειψη της βαρύτητας προκαλεί καταστροφή στα κύτταρα και μπορεί ακόμα και να προκαλέσει θανατηφόρες ασθένειες.
Αξιωματούχοι της NASA λένε ότι το σεξ και το διάστημα είναι όπως το πετρέλαιο και το νερό.

"Το σεξ είναι πολύ δύσκολο σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητα" ανέφερε η Athena Andreadis βιολόγος του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης στην Ιατρική Σχολή.

"Σκεφτείτε το: δεν έχετε καμία τριβή, δεν έχετε καμία αντίσταση" ανέφερε...

Εκτός από τις μηχανικές δυσκολίες στην ολοκλήρωση της πράξης, στην πραγματικότητα η σύλληψη ενός παιδιού στο διάστημα θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη αναφέρει η βιολόγος στο SPACE.com.

"Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι για την σύλληψη", δήλωσε και ο συγγραφέας του βιβλίου "Sex στο Διάστημα» χτυπώντας το καμπανάκι για εμφάνιση ανωμαλιών στο έμβρυο.

Πάντως ήδη αναζητείται το ζευγάρι που θα δεχτεί να ταξιδέψει για περισσότερες από 500 μέρες στον πλανήτη Άρη. Λέτε να αντέξουν χωρίς σεξ για τόσο μεγάλο διάστημα;