Bever: Η νέα, καινοτόμα σειρά ροφημάτων από τον John Noa!

Η εταιρεία John Noa φέρνει την επανάσταση στην παρασκευή ροφημάτων δημιουργώντας τα μοναδικά ροφήματα σε μορφή ταμπλέτας BEVER. Ο σχεδιασμός τους αυτός, σε μορφή ταμπλέτας, προσφέρει μεγάλη ευκολία στην παρασκευή τους, αφού μπορεί κάποιος να τα απολαύσει είτε κρύα είτε ζεστά με μία μόνο κίνηση. Ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα διαφορετικό από όλα τ’ άλλα…

Ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους ποιότητα και τις ξεχωριστές τους γεύσεις. Είναι μοναδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να έχουν Standard ποσότητες από θρεπτικά συστατικά σε κάθε ταμπλέτα, και να προσφέρουν όλα τα ευεργετικά τους αποτελέσματα στον οργανισμό. Στη σειρά BEVER θα βρείτε ροφήματα κατάλληλα για τον κάθε ένα, καθώς και για τις γευστικές προτιμήσεις τους, αφού μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρείς επιλογές: Bever Εχινάτσια, Bever Πράσινο Τσάι και Bever Ιπποφαές.

- Το Bever Εχινάτσια περιέχει εχινάτσια, σε σταθερή πάντοτε ποσότητα, η οποία μας βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας. Μερικές από τις χημικές ουσίες που περιέχει και στις οποίες οφείλονται οι ιδιαίτερες ιδιότητές της είναι οι πολυσακχαρίτες, τα φλαβονοειδή, τα αιθέρια έλαια, τα αλκαμίδια και το καφεϊκό οξύ.

- Είναι αξιοσημείωτο το πώς ένα ρόφημα πράσινου τσαγιού μπορεί να χαρίζει υπέροχη γεύση και μοναδικές ευεργετικές και τονωτικές ιδιότητες στον οργανισμό! To Bever Πράσινο Τσάι, από τον John Noa, όμως μπορεί να μας τα προσφέρει όλα καθώς αποτελείται από πολυφαινόλες, φυτικές ουσίες με αντιοξειδωτική δράση που προστατεύουν τα κύτταρα από διάφορες βλάβες, και χάρη σε αυτές είναι τόσο διάσημο. Οι πολυφαινόλες είναι φυσικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των βλαβερών για τον οργανισμό ελευθέρων ριζών οξυγόνου, οπότε χαρακτηρίζεται ως ένα μέσο αντιοξείδωσης.

- Το Bever Ιπποφαές, από τον John Noa, είναι ένα μοναδικό ρόφημα που μας χαρίζει την ενέργεια και τόνωση που έχουμε ανάγκη για να ανταπεξέλθουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Παράλληλα, είναι φυσικό συστατικό που διαθέτει όλα τα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουμε ανάγκη, για να έχουμε καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία, ενώ δεν είναι μικρή και η βοήθεια που μας δίνουν στο καρδιαγγειακό μας σύστημα. Τα ίδια λιπαρά οξέα είναι εξίσου σημαντικά στην εμφάνιση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας, καθώς τα κάνει να έχουν μεγαλύτερη αντοχή και να είναι πιο λαμπερά και δυνατά.

Η σειρά BEVER αποτελείται από ροφήματα που μπορούν να καταναλωθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και από όλους, ενώ η μορφή της ταμπλέτας μας προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην παρασκευή αυτού του φυσικού προϊόντος, αφήνοντας αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του!

Ζητήστε τη σειρά συμπληρωμάτων BEVER σε όλα τα φαρμακεία!