H Sanofi ενισχύει την Τράπεζα φαρμάκων προσφέροντας σκευάσματα

Η Sanofi Ελλάδας στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχει ενεργά στη στήριξη του προγράμματος «Τράπεζας Φαρμάκων ΣΦΕΕ – Δίκτυο Συλλογής και Δωρεάν Διάθεσης» για άπορους και ανασφάλιστους. Στις 21 Φεβρουαρίου έγινε η πρώτη αποστολή για δωρεάν διάθεση φαρμάκων μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Aποστολής του ΙΣΑ.

Τα φάρμακα που δωρίθηκαν καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ασθενειών όπως τον καρκίνο του παχέος εντέρου και ορθού, τον καρκίνο του προστάτη, του μαστού, του στομάχου, 
του πνεύμονα, της κεφαλής και του τραχήλου της μήτρας, τις λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, τη δυσλιπιδαιμία και τα ψυχιατρικά νοσήματα.

Επιπρόσθετα στο κοινωνικό της έργο για το 2013, η Sanofi επέλεξε να υποστηρίξει την αξιοπρέπεια της ελληνικής οικογένειας ενισχύοντας προγράμματα ΜΚΟ. 

Μέσω του προγράμματος ΣΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΝ της ΜΚΟ PRAKSIS «υιοθέτησε» οικογένειες και φροντίζει για την πλήρη υποστήριξη τους για έξι μήνες.

Κάνοντας πράξη την κοινωνική ευαισθησία και τη διάθεση για προσφορά, η Sanofi προχώρησε ακόμη σε δωρεά περισσότερων από 25.000 συριγγών ινσουλίνης.