Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο χυμός αχλαδιού βοήθησε να μεταβολίσει το αλκοόλ από το αίμα
Η επιστήμη βρήκε τη λύση για να θεραπεύσει το hangover με την οποία έχεις άμεσα αποτελέσματα.
Αυστραλοί επιστήμονες από το CSIRO διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση αχλαδιών ή ο χυμός από αχλάδι πριν την κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα της μέθης - ιδίως, την απώλεια μνήμης και τη δυσκολία στη συγκέντρωση.
Οι ερευνητές μέχρι στιγμής έχουν δοκιμάσει μόνο τα ασιατικά ή αλλιώς τα αχλάδια Κορέας, που χρησιμοποιούνται ευρέως στην Άπω Ανατολή ως θεραπεία για τον πονοκέφαλο, αλλά σχεδιάζουν να διευρύνουν την έρευνα για να ανακαλύψουν αν τα ίδια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν τρώγοντας αχλάδια της Δύσης.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο χυμός αχλαδιού βοήθησε να μεταβολίσει το αλκοόλ από το αίμα.