Το νέο Sheraton στο Μακάου αγαπάει τα μεγέθη

Την πρώην πορτογαλική αποικία με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και σήμερα παγκόσμιο κέντρο διασκέδασης, επέλεξε η Starwood για να ανοίξει το νέο της ξενοδοχείο.

Το brand που επιλέχτηκε είναι το Sheraton και το Μακάου, στη νοτιοανατολική ακτή της Κίνας, θα μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται ότι φιλοξενεί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της αμερικανικής αλυσίδας. Οι δύο πύργοι του Sheraton Macao, στην καρδιά του Κοτάι Στριπ, κρύβουν μέσα τους 3.896 δωμάτια, ένα τεράστιο ισόγειο χώρο που αντιστοιχεί σε 11 γήπεδα τένις, τρία εστιατόρια και τρεις εξωτερικές πισίνες, με καφέ και ιδιωτικές καμπάνες.

Ανάμεσα στις πρωτιές του είναι και το Club Lounge που είναι το μεγαλύτερο από όλα τα ξενοδοχεία Sheraton στον κόσμο, αλλά και το κέντρο spa, που ονομάστηκε Shine και είναι το μεγαλύτερο στην περιοχή της Ασίας – Ειρηνικού. Ο πρώτος πύργος άνοιξε ήδη και φιλοξενεί 1.829 δωμάτια, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2013 και θα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα 2.067 δωμάτια. Οι οικογένειες με παιδιά θα έχουν τα δικά τους δωμάτια και χώρους για διασκέδαση, με πολλά ειδικά προγράμματα και υπηρεσίες.

Στα μοναδικά σημεία του Sheraton Macao περιλαμβάνεται το Link@Sheraton, ένας χώρος απόλυτα «ψηφιακός» που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft. Τεχνολογίες αιχμής, γρήγορες ταχύτητες internet, τερματικά, περιοδικά και εφημερίδες από όλο τον κόσμο, επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και ποτά και σνακ, βρίσκονται εκεί για τη διασκέδαση των καλεσμένων.

Info

Τιμές δωματίων: από €118 έως €836
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στο sheratonmacao.com

 

 
Οι εντυπωσιακές εξωτερικές πισίνες του ξενοδοχείου


Τα δωμάτια του χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα και θέα στο Κοτάι Στριπ


Οι σουίτες διαθέτουν άνετα πολυτελή σαλόνια


Μαρμάρινα μπάνια στους τόνους του μαύρου και του χρυσού


Πλούσιοι μπουφέδες στο πρωινό με εδέσματα από κάθε γωνιά του κόσμου


Η ασιατική κουζίνα έχει την τιμητική της στο ξενοδοχείο


Το Shine Spa θεωρείται το μεγαλύτερο στην περιοχή της Ασίας - Ειρηνικού


Επώνυμα καταστήματα και μπουτίκ είναι στη διάθεση των πελατών


Η θέα από τους πύργους του Sheraton Macao είναι μαγευτική