Τα 10 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Ελλάδας από 50-70 ευρώ

Από την κοσμοπολίτικη Αράχωβα μέχρι την ατμοσφαιρική Καβάλα, διαλέξαμε μικρά ρομαντικά ξενοδοχεία για ξεχωριστές βραδιές.

Nefeli, Αλεξανδρούπολη

Βρίσκεται πέντε χλμ. από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης και 300μ. από τη θάλασσα, με θέα το Αιγαίο και τη Σαμοθράκη. Προσφέρει στον επισκέπτη ζεστή ατμόσφαιρα, ηρεμία και χαλάρωση. Τα 37 δωμάτια του διαθέτουν internet, κλιματισμό, χρηματοκιβώτιο, μπάνιο με ντους, τηλέφωνο και στο μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών , πρωινό και επιπλωμένο μπαλκόνι το καλοκαίρι. Οι γενικές παροχές του περιλαμβάνουν εστιατόριο 100 ατόμων που διαθέτει και εξωτερικό χώρο, bar με τζάκι και βεράντα για τις ανάγκες κάθε εποχής, ταβέρνα, πισίνα με περιβάλλοντα χώρο 700 ατόμων και πισίνα για παιδιά.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Anemolia, Αράχωβα

To Anemolia είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων το οποίο βρίσκεται στην Αράχωβα. Mε την εκπληκτική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη γύρω περιοχή, περιηγήσεις και αρχαιολογικές αναζητήσεις καθώς και μια ποικιλία δραστηριοτήτων. Ο συνδυασμός της απλότητας και της πολυτέλειας, παραδοσιακής και μοντέρνας άνεσης, ηρεμίας και διασκέδασης καθορίζουν το στυλ αυτού του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου χαρακτηρίζονται από κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια διατηρώντας συγχρόνως την υψηλή ποιότητα . Σε αρκετά από αυτά υπάρχουν ξύλινες οροφές και τζάκια. Τα μισά από αυτά προσφέρουν μοναδική θέα στον Παρνασσό και την κοιλάδα των Δελφών και τα υπόλοιπα έχουν θέα το βουνό. Το απόγευμα και το βράδυ η ζεστή ατμόσφαιρα δίπλα στο τζάκι προσφέρεται για κάποιο ρόφημα η ένα πλούσιο δείπνο με καλό ελληνικό φαγητό.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Epirus Lux Palace

Το ξενοδοχείο Epirus Palace είναι ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγο έξω από τα Ιωάννινα στον κόμβο της Εγνατίας Οδού. Το σημείο αποτελεί ιδανική αφετηρία για εκδρομές στην περιοχή με τα πολλά αξιοθέατα, όπως η λίμνη των Ιωαννίνων με το νησάκι, η παλιά πόλη, τα Ζαγοροχώρια, το αρχαίο θέατρο Δωδώνης, το Φαράγγι του Βίκου, το χιονοδρομικό κέντρο Μετσόβου. Η φιλοσοφία του ξενοδοχείου είναι να παρέχει την απόλυτη πολυτέλεια στις διακοπές σας και τη διαμονή για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα 194 δωμάτια και σουίτες διαθέτουν κεντρική θέρμανση, μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση και μαρμάρινα μπάνια. Το Live Hall είναι το πολυτελές και κομψά διακοσμημένο εστιατόριο του ξενοδοχείου με πιάνο και αποτελεί τον ιδανικό χώρο για ένα καλό δείπνο.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Galaxy, Καβάλα

Σε μια από τις πιο κεντρικές περιοχές της Καβάλας βρίσκεται το ξενοδοχείο Galaxy, παρέχοντας στους θαμώνες του την ευχέρεια να έχουν πρόσβαση τόσο στην εμπορική περιοχή της πόλης, όσο και σε όλα τα αξιοθέατα και τα μουσεία της, καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα 150 άνετα σε χώρους δωμάτιά του προσφέρουν πολύ καλή θέα τόσο προς τη θάλασσα όσο και την γύρω πόλη.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Φιλία, Κομοτηνή

Το ξενοδοχείο Φιλία βρίσκεται μόλις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της Κομοτηνής. Είναι δυναμικότητας 49 δωματίων και περιλαμβάνει μπαρ, καφετέρια, εξωτερικές πισίνες και αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 450 ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει κοινωνικές εκδηλώσεις όπως δεξιώσεις γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεις, ημερίδες, και εκθέσεις. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, τηλεόραση, 24ωρη υπηρεσία δωματίου και μεγάλη βεράντα. Διατίθεται δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Το Φιλία διαθέτει μπουφέ στο χώρο του εστιατορίου με λιχουδιές από την τοπική και την ανατολίτικη κουζίνα. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην περιοχή και να θαυμάσουν τα αξιοθέατά της όπως είναι το Βυζαντινό Τείχος του 4ου αιώνα, τον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τη λέσχη Κομοτηναίων, το Πνευματικό Κέντρο-Εθνικό Ωδείο Κομοτηνής, την κεντρική πλατεία της πόλης, το Γενί τζαμί με το Ρολόι της πόλης και το άγαλμα της Νίκης της Θράκης.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Konitsa Mountain Hotel, Κόνιτσα

Ένα ξενοδοχείο βγαλμένο από την παράδοση και φωλιασμένο σε ένα παραδειγματικά χτισμένο πέτρινο αρχοντικό, αντάξιο της αρχιτεκτονικής των Μαστοροχωρίων, είναι το Konitsa Mountain Hotel. Απέχει μόλις 50 λεπτά από τα Γιάννενα και τρεις περίπου ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Λιτή η επίπλωση και τολμηρά τα χρώματα στα υπνοδωμάτια, που καθορίζουν και το όνομα ενός εκάστου. Το κόκκινο δωμάτιο του ροδιού, το ροζ του έρωτα, το πράσινο των λουλουδιών, το μοβ των σταφυλιών, όποιο και να διαλέξουν οι επισκέπτες θα απολαύσουν υψηλού επιπέδου παροχές, αυτόνομη θέρμανση, ίντερνετ, σεσουάρ μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση και 24 ώρες ρουμ σέρβις. Το πρωινό είναι πλούσιο, με παραδοσιακά εδέσματα, ως αποκορύφωση της κονιτσιώτικης γεύσης και των προϊόντων τοπικής παραγωγής.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Cavo Olympo Luxury Resort and Spa

Το ξενοδοχείο Cavo Olympo είναι το νεότερο θέρετρο στην περιοχή του Λιτόχωρου Πιερίας και παρέχει μια σειρά από παροχές. Βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα του Αιγαίου και είναι σαν να ενώνει τη θάλασσα με την κατοικία των Θεών τον Όλυμπο. Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο υπόσχεται να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία και να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

La munte, Μέτσοβο

Το La Munte είναι ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται στο χωριό Ανήλιο μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και σε απόσταση λίγων λεπτών από το Μέτσοβο. Είναι κοντά στην Εγνατία οδό και απέχει μόλις 20 λεπτά οδικώς από τα Ιωάννινα. Σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται τρία χιονοδρομικά κέντρα, Ανηλίου, του Μετσόβου και του Περτουλίου, για τους φίλους των χειμερινών αθλημάτων. Υπάρχει επίσης εύκολη πρόσβαση στο Μέτσοβο και σε αρκετά γειτονικά χωριά καθώς και στα πολλά αξιοθέατα της περιοχής. Το ξενοδοχείο είναι πετρόκτιστο και με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Nafs, Ναύπακτος

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Nafs βρίσκεται στην οδό Αθανασιάδη Νόβα 33 στη Ναύπακτο, πολύ κοντά στο βενετσιάνικο λιμάνι, την παραλία της Ψανής και το κέντρο της πόλης. Η διακόσμηση του είναι βασισμένη στα τέσσερα στοιχεία της φύσης γη, φωτιά, αέρα και νερό. Τα 39 δωμάτια του με θέα τη θάλασσα ή το κάστρο διαθέτουν, δορυφορική plasma TV, άμεση τηλεφωνική γραμμή, υπηρεσία αφύπνισης, ηχομόνωση, κλιματιστικό, θέρμανση, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο, mini bar, internet, ντουζιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Amfitriti Belvedere

Ο Παραδοσιακός Ξενώνας Αμφιτρίτη βρίσκεται στο κέντρο της παλαιάς πόλης του Ναυπλίου, ακριβώς απέναντι και αριστερότερα από το ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στην πόρτα του οποίου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Το παλαιό παραδοσιακό κτίσμα μετατράπηκε σε έναν ξενώνα πέντε δωματίων πολυτελείας. Το κάθε ένα από τα δωμάτια έχει το δικό του στυλ, το δικό του χρώμα, αλλά όλα έχουν κοσμηθεί με αντίκες, εντυπωσιακούς καθρέφτες, χειροποίητα χαλιά. Οι τοίχοι έχουν βαφεί με την πολύτιμη τεχνοτροπία αναπαλαίωσης του stuco venetsiano, που θυμίζει τις εποχές που η πόλη του Ναυπλίου ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ