Τα 10 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης από 50 έως 70 ευρώ

Ρομαντική ατμόσφαιρα, υπέροχη θέα, άψογο σέρβις και όλα αυτά σε μια τιμή που μπορείς να αντέξεις. Δέκα όμορφα ξενοδοχεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σε περιμένουν να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο με τον δικό σου τρόπο!

Στην Αθήνα

MeliaAthens

Το Meliá Athens (πρώην Residence Georgio) είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων το οποίο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα αξιοθέατα και τις μεταφορικές συνδέσεις της Αθήνας. Διαθέτει 136 δωμάτια και ανήκει στην ξενοδοχειακή αλυσίδα των Meliá Hotels & Resorts. Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό, κομψό και ζεστό περιβάλλον το Melia Athens προσφέρει την τελευταία λέξη στις σύγχρονες ανέσεις. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει το παραδοσιακό χαμάμ ή τη σάουνα ή να ασκηθεί στο πολύ καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο. Τους καλοκαιρινούς μήνες ιδανική λύση είναι η χρήση της πισίνας, η οποία βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, όπου λειτουργεί το εστιατόριο με παραδοσιακή κουζίνα, που έχει θέα στην Ακρόπολη.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Holiday suites

To Holiday Suites είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων το οποίο βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών από το εμπορικό και ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Κοντά σε στάσεις για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάτι που διευκολύνει τους επισκέπτες που θέλουν να βρεθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, εμπορικές δραστηριότητες του κέντρου, θεωρείται το ιδανικό ξενοδοχείο για κάθε επισκέπτη. Το ξενοδοχείο διαθέτει 34 δωμάτια, όλα άριστα εξοπλισμένα και διακοσμημένα με αρμονικά δεμένα υφάσματα και χρώματα έτσι ώστε να δημιουργείται ένα κομψό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Athens Atrium Hotel and Suites

Το Αthens Atrium είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Σώστη στην Αθήνα. Απέχει 2 χιλόμετρα από την εναλλακτική ζώνη κυκλοφορίας του κέντρου της πόλης. Στα 300 μέτρα υπάρχει η στάση λεωφορείων του Αγίου Σώστη, σε 500 μέτρα είναι η στάση τραμ και σε 1 χιλιόμετρο ο σταθμός μετρό Συγγρού FIX. Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος απέχει 38 χιλιόμετρα και υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου με επιπλέον χρέωση με το μίνι λεωφορείο του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πολυτελή με ωραίους χρωματισμούς και ακριβά έπιπλα γνωστών σχεδιαστών συνδυάζοντας αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο έτσι ώστε να δημιουργείται ένα ιδιαίτερο κομψό περιβάλλον για την ικανοποίηση και των πιό δύσκολων πελατών.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Novotel Athens

Το Νοvotel Athenes είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, 400 μέτρα από την πλατεία Ομονοίας. Διαθέτει 195 δωμάτια, που είναι διακοσμημένα με ωραία χρώματα και υφάσματα έτσι ώστε να δημιουργούν ένα ιδιαίτερα κομψό περιβάλλον για την ικανοποίηση και των πιο δύσκολων πελατών. Ανήκει στην ξενοδοχειακή αλυσίδα των Νovotel. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους το πρωί και το φαγητό τους το βράδυ, δίπλα στην πισίνα στο εστιατόριο Clair Du Lune με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβητό. Στο κεντρικό σαλόνι του ξενοδοχείου λειτουργεί το Le Bar to οποίο παρέχει έναν ιδανικό χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Athens Lotus

Το Athens Lotus Hotel, ένα νεοκλασικό κτήριο των αρχών του 20ου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο το 2009 σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, αποτελεί σημείο εκκίνησης μιας καινούργιας δραστηριότητας, με προτεραιότητες την αισθητική ανανέωση και τη φιλοξενία. Το Boutique ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο σταθμό Μεταξουργείο του μετρό (50 μ.). Προσφέρει όμορφα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και LCD τηλεόραση 19'', καθώς και δωρεάν πάρκινγκ. Η Ακρόπολη, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα και περιοχές της Αθήνας είναι εύκολα προσβάσιμα με το μετρό.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Στην Θεσσαλονίκη

Anatolia Thessaloniki

Προσφάτως και πλήρως ανακαινισμένο είναι το ξενοδοχείο Ανατολία, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή που χαρακτηρίζεται ως ο εμπορικός πυρήνας της πόλης. Αποτελείται από 60 ντε λουξ δωμάτια και εννέα σουίτες, εκ των οποίων οι δύο Grand Suites. Όλοι οι χώροι διαμονής έχουν το δικό τους διακοσμητικό στυλ, διαφορετικό σε κάθε έναν, όμως με την ίδια πινελιά πολυτέλειας στα μαρμάρινα και ψηφιδωτά μπάνια, στα ντιζάιν υφάσματα και φωτιστικά. Οι παροχές στα δωμάτια επιλέχθηκαν και σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες θαμώνων με επιχειρηματικές απαιτήσεις, όμως μεγάλο εργονομικό γραφείο, φαξ, ίντερνετ, LCD τηλεόραση και χρηματοκιβώτιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Capsis

To τετράστερο Capsis είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, αφού παρέχει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες της πόλης, για πολλά χρόνια. Πλήρως ανακαινισμένο, με 407 δωμάτια και 19 αίθουσες γενικών χρήσεων, αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλης, της Βορείου Ελλάδος. Ας σημειωθεί ότι όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα δωμάτια είναι άμεσα προσβάσιμοι από άτομα με ειδικές ανάγκες. Εκτός από τα απλά δωμάτια, υπάρχουν σουίτες, executive, club και businness, που περιλαμβάνουν μια πληθώρα παροχών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών θαμώνων.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Egnatia Palace

Το Egnatia Palace είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων τo οποίο είναι κτισμένο δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους και προς την δεξιά πλευρά του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Είναι ιδανικό για τη φιλοξενία συνεδρίων, συσκέψεων και διαφόρων εκδηλώσεων. Η θέση του είναι βολική για όλους τους επισκέπτες. Γι αυτούς που βρίσκονται στην πόλη για τουρισμό και μπορούν να δούν πολλά από τα αξιοθέατα στην κυριολεξία με τα πόδια, ή για τους επιχειρηματίες που βρίσκονται στο κέντρο χωρίς χάσιμο του πολύτιμου χρόνου τους. Οι πελάτες μπορούν μέσα στο ξενοδοχείο να απολαύσουν το spa του και το κέντρο ευεξίας που περιλαμβάνει χαμάμ, σάουνα ακόμη και θερμαινόμενους καναπέδες.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Colors Budget Luxury

Το ξενοδοχείο Colors διαθέτει 15 άνετα δωμάτια (30 με 45τ.μ.). Καθένα από αυτά έχει σαλόνι και ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα, άνετο μπάνιο, κλιματισμό, ηχομόνωση και είναι εξοπλισμένα με στρώμα «καλού ύπνου», 2 τηλεοράσεις LCD, MP3-Dock, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών και πολλά άλλα. Τα διαμερίσματα είναι μοντέρνα, λειτουργικά και σχεδιασμένα για όλους τους ταξιδιώτες: business, νέους ταξιδιώτες, παρέες ταξιδιωτών, μεγάλες διαμονές, οικογένειες κ.α. Υπάρχουν διαμερίσματα με κουζινάκι, διαμερίσματα με χωρητικότητα έως 4 άτομα και εξυπηρέτηση business πελατών με fax και εκτυπωτή.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Davitel Tobacco

Το ξενοδοχείο Tobacco Hotel,που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, πολύ κοντά στην πασίγνωστη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, πρωτολειτούργησε τον Αύγουστο του 2004. Αποτελεί την υποδειγματική μεταμόρφωση ενός από τα παλαιότερα καπνομάγαζα της Θεσσαλονίκης σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Είναι πολύ κοντά στην πολύβουη πλατεία Αριστοτέλους, την οδό Τσιμισκή, τα περίφημα Λαδάδικα καθώς και το λιμάνι. Τα 57 δωμάτια του είναι καλόγουστα διακοσμημένα με απαλά και σκούρα χρώματα καθώς επίσης και ξύλινα και μαρμάρινα στοιχεία με κλασική επίπλωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ