Τα πιο στιλάτα boutique ξενοδοχεία στο Λονδίνο‏

Μια από τις νεότερες τάσεις στην ξενοδοχειακή βιομηχανία είναι η στροφή των ταξιδιωτών προς μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία διαμονής. Ένα boutique ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό, ένα μοναδικό και συνάμα στιλάτο περιβάλλον.

Τα τελευταία 10 χρόνια η πόλη του Λονδίνου έχει κατακλυστεί από δεκάδες νέα καταλύματα, με προσωπικότητα και στυλ, τα τελευταία από τα οποία άνοιξαν από το 2010 και μετά.

Σας παρουσιάζουμε πέντε επιλογές για μια αξέχαστη διαμονή σε στιλάτα boutique ξενοδοχεία της πόλης.

The Wellesley

Μπορεί να άνοιξε μόλις το Δεκέμβριο του 2012, αλλά το Wellesley έχει καταφέρει ήδη να καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα boutique ξενοδοχεία της πρωτεύουσας . Τοποθετημένο στην καρδιά της Knightsbridge, αυτό το αρχοντικό του 1920 έχει μόνο 36 δωμάτια, αλλά το καθένα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εξαιρετική αρ ντεκό διακόσμηση, τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, από tablets μέχρι τηλεοράσεις, και 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ. Άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν το Οβάλ Εστιατόριο, που σερβίρει εξαιρετικό ιταλικό φαγητό, το κομψό Jazz Lounge , τη θερμαινόμενη βεράντα, όπου προσφέρονται πούρα και ένα καλά εξοπλισμένο μπαρ. Διατίθεται επίσης μια Rolls – Royce, για την ξενάγηση των επισκεπτών στην πόλη!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

OneLeicesterStreet

Το όμορφο αυτό κατάλυμα, άνοιξε τον Μάιο του 2013 και φιλξενείται σε ένα γεωργιανό κτίριο στην καρδιά της Chinatown. Το πολυτελές ξενοδοχείο, που ανήκει στον ξενοδόχο Peng Loh, με καταγωγή από Σιγκαπούρη, αποτελείται από 15 όμορφα εξοπλισμένα δωμάτια με ένα ελκυστικό μείγμα μίνιμαλ επίπλωσης και state-of - the- art τεχνολογίας . Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά μικρό, το ξενοδοχείο προσφέρει μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική πρόταση στο εστιατόριο του, που διευθύνεται από τον διάσημο σεφ Tom Harris, αλλά και ένα κλασικό κοκτέιλ μπαρ.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

45 Park Lane

Αυτό το κομψό ξενοδοχείο της αλυσίδας Mayfair έχει ήδη κερδίσει μια εντυπωσιακή συλλογή από βραβεία, όπως την πολυπόθητη βαθμολογία με πέντε αστέρια από το Forbes, παρά το γεγονός ότι έχει ανοίξει μόλις πριν από δύο χρόνια . Με το αρ ντεκό στιλ του, υπέροχη θέα στο Hyde Park και μοναδικές επιλογές για φαγητό, δεν προκαλεί έκπληξη η γρήγορη καταξίωση του. Το φιλόξενο ξενοδοχείο διαθέτει 45 δωμάτια, το καθένα εφοδιασμένο με κορυφαία τεχνολογία, iPads με τους καταλόγους του ξενοδοχείου, το μενού του εστιατορίου και ενημερωμένες πληροφορίες για τις αεροπορικές εταιρείες. Μην χάσετε τη νόστιμη μπριζόλα στο εστιατόριο CUT από τον Wolfgang Puck, το οποίο βρίσκεται ακριβώς έξω από το διώροφο λόμπι.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Dorset Square Hotel

Παρότι αυτό το ξενοδοχείο της αλυσίδας Marylebone είναι μικρό, είναι ταυτόχρονα άνετο και ζεστό. Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής σχεδιασμού Kit Kemp έδωσε σε κάθε ένα από τα 38 δωμάτια δική του εμφάνιση, χρησιμοποιώντας έντονα εμπριμέ υφάσματα για να προσθέσει λάμψη στους χώρους με τους μονόχρωμους τοίχους. Παρά τα μικρά του δωμάτια, το Dorset Square είναι φιλικό με τις οικογένειες. Τα παιδιά εφοδιάζονται με βιβλία, μπουρνούζια και ακόμα δικά τους προϊόντα περιποίησης, ενώ οι γονείς επωφελούνται από την υπηρεσία φύλαξης παιδιών.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Belgraves - A Thompson Hotel

Από τότε που άνοιξε, πριν από 18 μήνες, αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο έχει πλασάρει το στυλ του ως το παραδοσιακό βρετανικό που συναντά το μποέμ αμερικάνικο. Βεβαίως , κάθε ένα από τα 85 δωμάτια έχει καθαρά τοπική αισθητική, χάρη στο έργο της interior designer και συνεργάτιδα του Forbes, Tara Bernerd, ενώ το εστιατόριο, με διακόσμηση από τούβλα και και ταχεία εξυπηρέτηση, και το μπαρ, που προσφέρει κοκτέιλ, μουσική τζαζ και κουβανέζικα πούρα, έχουν μια κλασική αμερικάνικη αισθητική. Το βραβευμένο με τα τέσσερα αστέρια του περιοδικού Forbes ξενοδοχείο έχει ακόμα την καλύτερη τοποθεσία από όλα τα νέα boutique ξενοδοχεία του Λονδίνου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ