Ερωτευτείτε στα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Ευρώπης

Είστε ερωτευμένοι και ψάχνετε τον ιδανικό προορισμό για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας; Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε τα δέκα πιο πολυτελή και ρομαντικά ξενοδοχεία της Ευρώπης, που παρέχουν το ιδανικό σκηνικό για την απόλυτη απόδραση των ονείρων σας.

Sun Rocks Hotel, Σαντορίνη

Η λέξη ρομαντισμός είναι χαραγμένη ανεξίτηλα στο νησί της Σαντορίνης και τίποτα δεν συγκρίνεται με το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα. Για να πάρετε μια καλή γεύση ρομαντζαδας στο νησί, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τις γαμήλιες σουίτες του ξενοδοχείου Sun Rocks. Λαξευμένο στην πλευρά του ηφαιστειακού βράχου, αυτό το καταφύγιο μόνο για ζευγάρια προσφέρει εκπληκτική θέα στην καλντέρα και το Αιγαίο. Με θολωτές οροφές και γυαλισμένα δάπεδα, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει ένα μαγευτικό σκηνικό για κάθε ιστορία αγάπης, με εγγυημένη θέα σε τέλεια ηλιοβασιλέματα. Τα δίκλινα δωμάτια ξεκινούν από € 380 ανά διανυκτέρευση.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Marriott St Pancras Renaissance, Λονδίνο

Το Marriott St Pancras Renaissance , παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στο πολυσύχναστο κέντρο Kings Cross St Pancras, είναι ένα πολυτελές καταφύγιο που χτίστηκε κοντά στον πρώην σιδηροδρομικό σταθμό Midland από τον Sir George Gilbert Scott . Μια υπόγεια πισίνα χαλάρωσης με χαμηλό φωτισμό, ότι είδους πρωινό επιθυμεί η καρδιά σας και κομψή επίπλωση gothic, που αναμειγνύεται με τη σύγχρονη διακόσμηση είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που κάνουν αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο ένα από τα πιο ρομαντικά στο Λονδίνο. Το φιλικό προσωπικό θα κάνει τη διαμονή σας ακόμα πιο άνετη, αναλαμβάνοντας να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ 

Hotel Ritz Madrid

Η ισπανική πρωτεύουσα είναι το ιδανικό μέρος για κάθε ρομαντικό ραντεβού, κατάλληλο για χαλαρωτική μεσημεριανή siesta και όμορφα απογεύματα με πολλά πλούσια κρασιά και νόστιμα τάπας. Πολυτελές και πλούσιο, το μπαρόκ ξενοδοχείο Ritz είναι η τελευταία λέξη στην πολυτέλεια, με χειροποίητα χαλιά και κεντητά σεντόνια να κοσμούν τα Deluxe δωμάτια. Αν το budge σας το επιτρέπει, μη διστάσετε να κλείσετε τη μαγευτική Βασιλική Σουίτα, στολισμένη με κρυστάλλινους πολυελαίους, αντίκες και ένα πραγματική βάζο της δυναστείας Μινγκ!

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Danieli, Βενετία

Με πανέμορφα πλακόστρωτα δρομάκια και ένα λαβύρινθο καναλιών, η Βενετία είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για ερωτευμένους. Το ξενοδοχείο Danieli του 14ου αιώνα βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πόλης, λίγα μόλις βήματα από την πλατεία του Αγίου Μάρκου και αποπνέει την αύρα της πλούσιας κληρονομιάς του. Με 221 δωμάτια, πολυτελή επίπλωση και ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο είναι μια αλάνθαστη επιλογή για ρομαντικές βραδιές. Οι Royal Suites είναι το απόλυτο στην κλασική πολυτέλεια , αλλά κομψά επιπλωμένα Deluxe δωμάτια είναι επίσης διαθέσιμα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Duquesne Eiffel Hotel, Παρίσι

Το γεμάτο πάθος Παρίσι είναι το ιδανικό σκηνικό για ρομαντισμό.. Γεμάτο με γαλλική γοητεία και πολιτισμό η Πόλη του Φωτός με τις φυλλώδεις λεωφόρους , τα ζεστά μπιστρό υπό το φως των κεριών και τους πανέμορφους κήπους δημιουργεί μια ρομαντική διάθεση. Για μια προστιθέμενη γοητεία, γιατί να μην μείνετε μόνο λίγα βήματα από τον επιβλητικό Πύργο του Άιφελ , στις όχθες του Σηκουάνα; Με κομψή διακόσμηση και υπέροχη θέα στο διάσημο ορόσημο της Γαλλίας, το ξενοδοχείο Duqusene Eiffel προσφέρει πολυτελή και πανέμορφα δωμάτια.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Majestic Hotel and Spa, Βαρκελώνη

Με τα μαγικά σιντριβάνια του Montjuic, το πάρκο Guell με τις καλλιτεχνικές πινελιές του πληθωρικού αρχιτέκτονα Γκαουντί, τις παραλίες της Μεσογείου και τις μπουτίκ διάσημων σχεδιαστών, η Βαρκελώνη είναι η ιδανική τοποθεσία για έναν latin έρωτα. Το ξενοδοχείο Majestic προσφέρει φιλοξενία πέντε αστέρων σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό σκηνικό. Τα δωμάτια είναι φωτεινά, ευάερα και μοναδικά, με προσοχή στη λεπτομέρεια. Μην χάσετε την υπαίθρια πισίνα στον τελευταίο όροφο για μια ηλιόλουστη απογευματινή βουτιά.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Crowne Plaza London St James, Λονδίνο

Σε απόσταση αναπνοής από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Μπιγκ Μπεν, το Crowne Plaza προσφέρει πολυτελή διαμονή. Οι big spenders μπορούν να επιλέξουν μια deluxe Jaguar σουίτα, το δωμάτιο του ξενοδοχείου, που εμπνεύστηκε από το πολυτελές αυτοκίνητο.Όλα τα δωμάτια είναι πολυτελώς επιπλωμένα , το μενού είναι πεντανόστιμο και η μοναδική αυλή με πλήρης εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και ένα σιντριβάνι θα σας κάνει να νιώσετε μακριά από όλους και όλα. Χαλαρώστε στο spa του ξενοδοχείου, απολαύστε ένα ποτό στο μπαρ και παρατηρείστε τους διάσημους επισκέπτες.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel Die Swaene, Μπριζ

Με θέα τους κύκνους που παρασύρονται κατά μήκος του καναλιού Groenerei, η επίσκεψη στο ξενοδοχείο Die Swaene είναι σαν ένα βήμα πίσω στο χρόνο. Απολαύστε ένα ποτό στο σαλόνι του 18ου αιώνα , χαλαρώστε στην παραδοσιακή σάουνα ή γευτείτε την γευστική του στο Wine & Dine Pergola Kaffee, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νερό. Αυτό το οικογενειακό στολίδι προσφέρει πολυτελή διακόσμηση και ένα φιλόξενο περιβάλλον μέσα στην παραμυθένια ατμόσφαιρα της Μπριζ . Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Διαμαντιών της πόλης Diamond της πόλης ή να κάνετε μια κρουαζιέρα στο κανάλι για να απολαύσετε την γοτθική ατμόσφαιρα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Romance Hotel, Ρώμη

Η αιώνια πόλη, η Ρώμη είναι από μόνη της μια ρομαντική ιδέα. Περιπλανηθείτε μέσα στα αρχαία ερείπια του αυτοκρατορικού ρωμαϊκού Φόρουμ ή στα Λουτρά Caracalla. Κοντά στο Κολοσσαίο, στο κέντρο της Αιώνιας Πόλης το ξενοδοχείο Romance είναι συνώνυμο του ονόματος του ,με μια όμορφη μπαρόκ εσωτερική διακόσμηση και ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα . Το ξενοδοχείο προσφέρει ρομαντικές πινελιές, όπως ένα κόκκινο τριαντάφυλλο , σοκολατάκια και αφρώδη Spumante με λίγα ευρώ επιπλέον.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Dalhousie Castle Hotel and Spa, Εδιμβούργο

Καλέστε την αγαπημένη ή τον αγαπημένο σας σε ένα βασιλικό ραντεβού σε αυτό το δρούριο του 13ου αιώνα, κρυμμένο μέσα σε ένα πάρκο με δέντρα, στις όχθες του ποταμού Esk. Γεμάτο ιστορία, αυτό το πολυτελές κάστρο προσφέρει ένα χαλαρωτικό spa και μια εξοπλισμένη βιβλιοθήκη εκτός το ζεστό σκωτσέζικο καλωσόρισμα. Πιείτε ένα ποτό δίπλα στη ζωηρή φωτιά στο «μυστικό μπαρ » και γευτείτε ένα από τα καλύτερα δείγματα της τοπικής κουζίνας στο θολωτό εστιατόριο. Τα υπνοδωμάτια είναι πλούσια διακοσμημένα και επιπλωμένα με αυθεντικά κομμάτια του παρελθόντος. Επιλέξτε ένα θεματικό δωμάτιο για να ξαναζήσετε ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας, όπως το δωμάτιο Dalwolsie με τον γαλλικό μεσαιωνικό πύργο και τη ρομαντική θέα από το παράθυρο.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ