Αποδράσεις στην ελληνική ύπαιθρο με 50 ευρώ

Ανακαλύψτε την ελληνική ύπαιθρο μέσα από μια επιλογή ξενώνων, που σας προσφέρουν την καλύτερη διαμονή με τιμές που δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ τη μέρα για δίκλινο δωμάτιο, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Μέλη του δικτύου επιλεγμένων παραδοσιακών και αγροτουριστικών καταλυμάτων «Guest Inn», οι ξενώνες απευθύνονται σε όσους αναζητούν αυθεντικές διακοπές. Απολαύστε αυτή την σύντομη απόδραση και συνεχίστε να κάνετε όνειρα και σχέδια για καλοκαιρινές διακοπές, που η μικρότερη διάρκεια τους δεν τις κάνει λιγότερο συναρπαστικές.

7 Ουρανοί, Κρίκελο, Ευρυτανία

 

Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, σε υψόμετρο 1350 μέτρων, τα πανέμορφα δωμάτια αυτού του παραδοσιακού ξενώνα θα σας οδηγήσουν στον 7ο ουρανό, όπως λέει και το όνομά του. Η υποδοχή της Μυρτώς είναι ιδιαίτερα θερμή και η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Οι λάτρεις της φύσης θα ανακαλύψουν το ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της Ευρυτανίας. Αυτό το ορεινό ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά ενός τεράστιου κήπου και στεγάζει έξι άνετα δωμάτια μοιρασμένα σε τρία επίπεδα. Κάθε μέρα, το πρωινό ετοιμάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα από τη Μυρτώ: ψωμάκια μπριός, φρέσκο ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες, μέλι και αυγά της περιοχής. Το πρωινό σας, σας περιμένει ό,τι ώρα κι αν ξυπνήσετε ενώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προσφορά για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 50 ευρώ το δίκλινο με πρωινό
Website: www.7ouranoi.gr

Maistros Studios, Γαλαξείδι, Φωκίδα

 

Αυτή η μεγάλη οικογενειακή κατοικία, χτισμένη σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, βρίσκεται μέσα σε ένα κτήμα 16 στρεμάτων με υπέροχη θέα, μόλις 3 χλμ από το γραφικό Γαλαξείδι. Περιτριγυρισμένη από έναν όμορφο, καλοδιατηρημένο κήπο γεμάτο λουλούδια, σας προσφέρει μία εκπληκτική θέα στον κόλπο του Γαλαξειδίου, τους Δελφούς και τον Παρνασσό. Οι οικοδεσπότες Δήμητρα και Βαγγέλης σας επιφυλάσουν μία θερμή υποδοχή και σας προσφέρουν μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα που θα σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Η πρώτη ευχάριστη στιγμή της ημέρας είναι το πλούσιο σπιτικό πρωινό της Κυρίας Δήμητρας το οποίο αποτελείται από μαρμελάδες, κέικ, κουλουράκια και πολλές άλλες λιχουδιές καθώς και φρέσκο ζυμωτό ψωμί που φτιάχνει καθημερινά.

Προσφορά για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 50 ευρώ το δίκλινο με πρωινό
Website: www.maistrosstudios.gr

Αρχοντικό Βελούσι, Αθαμανία, Τρίκαλα

 

Άνετα δωμάτια που συνδυάζουν χαλάρωση και καθαρό αέρα, με απρόσκοπτη θέα στους λόφους της Πίνδου. Το αρχοντικό Βελούσι αποτελεί την τέλεια υπόσχεση για να συνδυάσετε την εξερεύνηση αυτής της λιγότερο γνωστής περιοχής της Θεσσαλίας με πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Χτισμένο στο ορεινό στυλ της περιοχής, αυτό το μεγάλο αρχοντικό, τέλεια εναρμονισμένο με το περιβάλλον, στεγάζει δέκα άνετα δωμάτια και μια ευρύχωρη σουίτα. Στη διάθεσή σας έχετε ένα ευχάριστο καθιστικό με τζάκι, πανοραμική θέα στα γύρω βουνά και ένα μπαρ. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η τραπεζαρία, όπου σερβίρεται καθημερινά το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, που αποτελείται από φρέσκα προϊόντα της περιοχής και σπιτικές σπεσιαλιτέ.

Προσφορά για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 50 ευρώ το δίκλινο superior με πρωινό
Website: www.velousi.gr

Τσώνος, Καμάρι Πηλίου, Μαγνησία

 

Ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα τα άνετα διαμερίσματα Τσώνος βρίσκονται στο ιδανικό σημείο για να επισκευτείτε το όμορφο Πήλιο, να απολαύσετε την ησυχία και τις παραδόσεις. Αυτό το μικρό οικογενειακό συγκρότημα βρίσκεται σε ένα πανέμορφο περιβάλλον ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα. Διαθέτει επτά διαμερίσματα και ένα στούντιο μόλις 200 μέτρα από μία παραλία με κρυστάλλινα νερά. Τα διαμερίσματα είναι μοιρασμένα σε 4 μικρά παραδοσιακά κτίρια, χτισμένα γύρω από μια μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με πολύχρωμα λουλούδια και πράσινο. Στον κήπο, υπάρχει χώρος για χαλάρωση και ένα μπάρμπεκιου για τους επισκέπτες.

Προσφορά για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 40 ευρώ το στούντιο 2 ατόμων χωρίς πρωϊνό
Website: www.tsonos.gr

Κρίτσα, Πορταριά Πηλίου, Μαγνησία

Στην κεντρική πλατεία της πανέμορφης Πορταριάς, ο παραδοσιακός ξενώνας Κρίτσα αποτελεί έναν εκλεκτικό προορισμό που συνδυάζει την ποιοτική διαμονή με την υψηλή γαστρονομία, καθώς η κουζίνα του έχει αποσπάσει βραβεία για τις εξαιρετικές τοπικές σπεσιαλιτέ. Μια σκάλα παλαιού τύπου σας οδηγεί στα οχτώ δωμάτια που είναι κατανεμημένα στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο. Στο ισόγειο, το εστιατόριο χρησιμοποιείται και σαν χώρος υποδοχής ενώ η καφετέρια-μπαρ βρίσκεται στη διάθεσή σας για να απολαύσετε το ποτό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν έχει καλό καιρό, η τραπεζαρία απλώνεται στις όμορφες σκιερές βεράντες κι εκεί μπορείτε να γευθείτε το πλουσιοπάροχο εξ ολοκλήρου σπιτικό πρωινό.

Προσφορά για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 50 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Website: www.hotel-kritsa.gr

Agnantio Studios, Λαγκάδια, Αρκαδία

 

Χτισμένη με πέτρα από την περιοχή, σύμφωνα με το τοπικό αρχιτεκτονικό ύφος, αυτή η μεγάλη ορεινή κατοικία στεγάζει δύο σουίτες και ένα στούντιο, όλα πολύ άνετα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια απρόσκοπτη θέα στο φαράγγι Τουθόα και το χωριό Λαγκάδια. Οι ιδιοκτήτες, η Δώρα και ο Τάκης, θα σας υποδεχτούν με ζεστασιά και θα σας πληροφορήσουν για όλες τις δραστηριότητες και τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε στην περιοχή, την οποία γνωρίζουν τέλεια. Ένας ολάνθιστος, περιποιημένος κήπος περιβάλλει το σπίτι καθώς και μερικά παγκάκια που βρίσκονται στη διάθεσή σας για να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα και να εισπνεύσετε βαθιά τον καθαρό ορεινό αέρα. Στο ίδιο χωριό, οι ιδιοκτήτες έχουν επίσης την καφετέρια «Café Άρωμα» και το lounge bar «Πλάτανος».

Προσφορά για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 40 ευρώ το στούντιο 2 ατόμων με πρωϊνό
Website: www.agnantiostudios.gr

Cavo Kortia, Κυπαρίσσι, Λακωνία

 

Σε απόσταση 1,5 χλμ από το χωριό Κυπαρίσσι, μπροστά στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Νικολάου, τα στούντιο και διαμερίσματα Cavo Kortia, αποτελούν μια όμορφη έκπληξη και έναν χαλαρωτικό προορισμό για βουτιές στο πεντακάθαρο Μυρτώο Πέλαγος. Στη διάθεσή σας βρίσκεται ένας μεγάλος χώρος υποδοχής με τζάκι, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή και τις διάφορες εκδρομές που δεν πρέπει να παραλείψετε. Εκεί βρίσκεται, επίσης, ένα μπαρ καθώς και μια όμορφη αίθουσα πρωινού με βεράντα που προσφέρει θέα στη θάλασσα. Στην αίθουσα αυτή θα απολαύσετε το πλούσιο πρωινό σας που αποτελείται από φρέσκα και σπιτικά προϊόντα. Η ταβέρνα προτείνει πολύ καλή ελληνική κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ.

Προσφορά για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 50 ευρώ το στούντιο 2 ατόμων χωρίς πρωϊνό
Website: www.cavokortia.gr