Διακοπές στην Ελλάδα με 40 ευρώ

Διακοπές τον Ιούνιο; Ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς πολυκοσμία και με εξαιρετικές τιμές!

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν μέχρι 40 ευρώ τη βραδιά, για όλο το μήνα Ιούνιο. Από την Κέρκυρα στο Ρέθυμνο και από τη Λευκάδα στη Νάξο, αυτά τα οικογενειακά ξενοδοχεία σας προσφέρουν άνετες και χαλαρωτικές στιγμές για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Δείτε: Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία για τον Ιούνιο μέχρι 40 ευρώ στις Κυκλάδες, την Πάργα και τη Χαλκιδική

Δείτε: Τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία για τον Ιούνιο μέχρι 40 ευρώ στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα τη Σκιάθο και το Ιόνιο