Ταξίδια απολαύσεων στα Asian Spa

Απολαύστε μοναδικές θεραπείες spa, σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς και στα Asian Spa Ayurvedic Retreats & Resorts.

Φέτος, τα Asian Spas, ανταποκρινόμενα στις επιθυμίες των μελλόνυμφων ζευγαριών, δημιουργούν και προσφέρουν μοναδικά wedding, honeymoon και bachelorette πακέτα, σε κάθε μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας στον οποίο λειτουργούν. Επιπλέον, νέες θεραπείες με «δώρα της φύσης», προσφέρουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες των spa του Ομίλου να απολαύσουν τις μοναδικές ιδιότητες που προσφέρουν τα φυσικά συστατικά στο δέρμα.

Σε συνδυασμό με τα γνωστά, venues του ομίλου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στην Αθήνα, το Asian Spa City Retreat στη Νέα Φιλοθέη και το Asian Spa City Retreat στο Ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη, τα οποία συνεχίζουν τη λειτουργία τους με καλοκαιρινή, ανανεωμένη διάθεση, τα Asian Spa Retreats & Resorts ταξιδεύουν στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, τις γραφικές Σπέτσες, την επιβλητική Ρόδο αλλά και την βασίλισσα του ρομαντισμού, τη Σαντορίνη, προσφέροντας μοναδικής ποιότητας υπηρεσίες wellness.

Στις Σπέτσες, στο Poseidonion Grand Hotel, μνημείο αισθητικής των Σπετσών, η παράδοση των υψηλών standards ποιότητας των θεραπειών του Asian Spa Resort, συνδυάζεται ιδανικά με το χαλαρωτικό περιβάλλον ενός ήσυχου μεσογειακού κήπου. Μια από τις ιδιαίτερες δυνατότητες που δίνει το Asian Spa Resort στους λάτρεις των luxury spa θεραπειών, είναι η δυνατότητα να κλείσουν μοναδικά πακέτα spa, σε εξαιρετικές τιμές, χρησιμοποιώντας το σύστημα online booking του ξενοδοχείου.

Στη Σαντορίνη, στα δύο ξενοδοχεία Vedema και Mystique, Luxury Collection Hotels της Starwood, τα Asian Spa Resorts σας προσφέρουν θεραπείες σχεδιασμένες να αντανακλούν την τη μαγευτική θέα και την ανυπέρβλητη αρχιτεκτονική του μοναδικού αυτού τόπου. Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν ένα δωρεάν chair massage στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου καθώς και το ιδιαίτερο Signature Drink των Asian Spa.

 

Στην Ρόδο, στο πεντάστερο ξενοδοχείο Lindian Village, τόσο οι δυτικού τύπου όσο και οι αγιουρβεδικές θεραπείες του Asian Spa & Ayurvedic Retreat, προσφέρουν στους επισκέπτες μια ξεχωριστή εμπειρία spa. Σημείο αναφοράς, τα tailor-made αγιουρβεδικά massages, που εφαρμόζονται από εξειδικευμένους θεραπευτές του Ομίλου.

Στην Κέρκυρα, στην περιοχή Γουβιά, τo Day Spa διαθέτει ατομικά δωμάτια θεραπειών της Ανατολικής φιλοσοφίας της Αγιουρβέρδας όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ξεχωριστές θεραπείες ευεξίας και αναζωογόνησης. Όσοι το επισκεφτούν, θα έχουν τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να απολαύσουν ένα μοναδικό αγιουρβεδικό massage προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Όλα τα venues των Asian Spa θα φιλοξενούν σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά την καλοκαιρινή περίοδο παγκοσμίου φήμης Visitor Therapists.