Χειμερινή απόδραση σε φιλόξενα καταλύματα στην Αράχωβα

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία και καταλύματα στην Αράχωβα, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, για μια αξέχαστη απόδραση σε ένα από τα πιο δημοφιλή χειμερινά θέρετρα της χώρας μας.

Υποδεχθείτε τον χειμώνα και τα πρώτα χιόνια σε μια πόλη, που θα σας προσφέρει αμέτρητες επιλογές διασκέδασης και ξέγνοιαστης διαμονής με κοσμοπολίτικο “αέρα”.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 5 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 40 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Εκτός από την ιστοσελίδα, το HotelsCombined διαθέτει εφαρμογή για κινητά και tablet η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως το site. Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστή την εφαρμογή "HotelsCombined" είναι το γεγονός ότι συγχρονίζεται με την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται κάθε φορά ο χρήστης και εντοπίζει όλα τα γύρω ξενοδοχεία. Έτσι μπορείτε ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε μέρος να βρείτε τις καλύτερες ξενοδοχειακές τιμές. Κατεβάστε την τώρα! Είναι εντελώς δωρεάν!

Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.

Hotel Anemolia

Σε ένα από τα όμορφα σημεία της κοσμοπολίτικης Αράχωβας, με μοναδική θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών, το ξενοδοχείο Ανεμόλια συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια και την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική.

Προσφάτως ανακαινισμένο διαθέτει 63 standard δωμάτια, 14 σουίτες με τζάκι, 16 executive δωμάτια και 10 executive σουίτες με τζάκι. Τα standard δωμάτια είναι διακοσμημένα σε παραδοσιακό στυλ, ενώ τα superior ακολουθούν πιο λιτές και μοντέρνες γραμμές.

Ξεκινήστε την μέρα σας με το απολαυστικό μπουφέ πρωινού στο εστιατόριο "Ηνίοχος", με μια ποικιλία από παραδοσιακά προϊόντα, ζεστά και κρύα εδέσματα και το απόγευμα χαλαρώστε στη ζεστασιά του τζακιού με θέα την κοιλάδα των Δελφών.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε καλό ελληνικό φαγητό, αλλά και κρύα και ζεστά σνακ, σούπες, ποτά, ροφήματα και γλυκά στην απομόνωση του δωματίου σας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα μπαρ, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υπέροχη θέα, γυμναστήριο και σάουνα.

Info

Αξιολόγηση: 7,5
Τιμές: από 55 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Νεφέλες

Στην άκρη της εντυπωσιακής κοιλάδας του Πλειστού ο φιλόξενος ξενώνας Νεφέλες θα αποτελέσει το καταφύγιο σας, μόλις 1,4 χλμ μακριά από το κέντρο της πόλης. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες Λένα και Παναγιώτης θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

Το ιδιαίτερο χρώμα και οι διακοσμημένοι με έργα τέχνης από την οικογενειακή συλλογή, χώροι, δίνουν στο κάθε δωμάτιο την δική του προσωπικότητα και ύφος, προσφέροντας στους φιλοξενούμενους κάθε φορά και μία διαφορετική ευχάριστη έκπληξη.

Η εκπληκτική του θέα θα σας καθηλώσει, χαρίζοντας σας στιγμές χαλάρωσης. Ο ξενώνας διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια. Από αυτά τα 5 είναι δίκλινα, 3 τετράκλινα και 2 σοφίτες με τζάκι.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ στις σοφίτες θα βρείτε επίσης DVD player με συλλογή ταινιών και CD player.

Οργανώστε τις αποδράσεις σας στην πόλη, αλλά και στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού και απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα όμορφο περιβάλλον. 

Info

Αξιολόγηση: 9,8
Τιμές: από 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Arahova Inn

Σε μια ήσυχη τοποθεσία, σε υψόμετρο 950 μέτρων, το ξενοδοχείο Arahova Inn βρίσκεται στα δεξιά σας ακριβώς μόλις εισέλθετε στο χωριό. Η κεντρική τοποθεσία του είναι ιδανική για να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής, αλλά και της πόλης της Αράχωβας.

Παρόλο που βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την ήσυχη και ήρεμη ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου. Το οικογενειακό περιβάλλον και η φιλική εξυπηρέτηση δημιουργούν μια φιλόξενη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα 42 φωτεινά και μοντέρνα δωμάτια, που προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Απολαύστε καθημερινά το πρωινό σας,, αλλά και μεσημεριανό και δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατά την παραμονή σας στο ξενοδοχείο μας είναι τα διάφορα χειμερινά σπορ στο χιονοδρομικό του Παρνασσού, η εξερεύνηση των αρχαίων μνημείων των Δελφών, αλλά και να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις στα παραδοσιακά ταβερνάκια της Αράχωβας.

Οτιδήποτε και να επιλέξετε μόλις επιστρέψετε, ένα ζεστό ρόφημα θα σας περιμένει δίπλα από το τζάκι.

Info

Αξιολόγηση: 7,4
Τιμές: από 47 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Αριάδνη

Στην καρδιά της κωμόπολης, ο Ξενώνας Αριάδνη, απέχει μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής.

Τα έξι όμορφα διακοσμημένα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, ενώ ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ορισμένα διαθέτουν κουζίνα και καθιστικό.

Ο ξενώνας είναι κοντά στα καταστήματα τα εστιατόρια και τα μπαρ της Αράχωβας, ενώ και το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού απέχει μόλις 24 χιλιόμετρα.

Info

Αξιολόγηση: 8,9
Τιμές: από 49 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Πανσιόν Νόστος

Στο κέντρο της όμορφης Αράχωβας αλλά συγχρόνως στην ησυχία της γειτονιάς του χωριού, βρίσκεται ο Ξενώνας Νόστος.

Σε ένα φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον, σε ένα ηλιόλουστο και διακριτικό μέρος, εδώ που η οικογενειακή ατμόσφαιρα μετατρέπει τους επισκέπτες σε καλούς και πιστούς φίλους θα βρείτε έναν διακριτικά πολυτελή και όμορφο χώρο. 

Ο ξενώνας διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα και διαμορφωμένα, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης βρεφικής κούνιας.

Απολαύστε όλες τις παροχές των δωματίων και χαλαρώστε στο μπαλκόνι με τη μαγευτική θέα στο Δελφικό τοπίο, την Αράχωβα και τον Παρνασσό. Στο καθιστικό του ξενώνα με το τζάκι θα βρείτε την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα εξαιρετικά πλούσιο πρωινό, αλλά και για ένα χαλαρωτικό βραδινό ποτό.

Info

Αξιολόγηση: 6,5
Τιμές: από 50 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Λυκώρεια

Ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία που λειτούργησαν στην Αράχωβα, το Λυκώρεια, που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το κέντρο του χωριού υποδέχεται τους επισκέπτες του εδώ και 20 χρόνια.

Διαθέτει 28 ευρύχωρα και καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια, που προσφέρουν καταπληκτική θέα προς την κοιλάδα των Δελφών.

Η μέρα σας θα ξεκινήσει με έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού και θα συνεχίσει με χαλαρωτικές στιγμές στη βεράντα του ξενοδοχείου τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα και αργότερα με ένα ποτό σας στο μπαρ του ξενοδοχείου με το αναμμένο τζάκι.

Οι επισκέπτες έχουν ακόμα τη δυνατότητα να απολαύσουν τη σάουνα και το ατμόλουτρο στις εγκαταστάσεις spa, όπου από φέτος λειτουργεί και δωμάτιο μασάζ.

Info

Αξιολόγηση: 8,2
Τιμές: από 70 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Οντάς

Ο πέτρινος, παραδοσιακός Ξενώνας Οντάς σας υποδέχεται με μια ανατολίτικη πανδαισία χρωμάτων σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, όπου οι ιδιοκτήτες του με μεράκι, γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αναζητήστε την απόλυτη ηρεμία σε σοφίτες με τζάκι , δίκλινα δωμάτια και δίχωρα στούντιο, το καθένα με την δική του προσωπικότητα και στυλ. Διακοσμημένα με ταφτάδες ζωγραφιστά έπιπλα, δερμάτινα κρεβάτια, χρωματιστά ταβάνια και ονόματα προερχόμενα από τα βάθη της ανατολής τα δωμάτια θα σας γοητεύσουν.

Στο καθιστικό του Οντά μπορείτε να απολάυσετε ένα πλήρες πρωινό σερβιρισμένο σε μπουφέ, φτιαγμένο από τα χέρια της οικοδέσποινας. Σπιτικές μαρμελάδες, χωριάτικες πίτες, ζεστά κρουασάν, σπιτικό κέικ, χωριάτικα αυγά. Επίσης μπορείτε να απολάυσετε το ποτό σας δίπλα στο πάντα αναμμένο τζάκι.

Για το τέλος αναζητήστε την χαλάρωση στο χώρο του spa, που διαθέτει jacuzzi, sauna, γυμναστήριο καθώς και ειδικές θεραπείες μασάζ.

Info

Τιμές: από 60 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Βίλλα Φιλοξένια

Ψηλά στις πλαγιές του βουνού Παρνασσού, 25 χλμ. από το καλύτερο και μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας και 8 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο παρέχει ολες τις σύγχρονες ανέσεις.

Τα παραδοσιακά διακοσμημένα διαμαρίσματα του βρίσκονται σε ένα από τα φιλόξενα σοκάκια του κέντρου της Αράχωβας, λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική της πλατεία.

Η Βίλλα Φιλοξένια αποτελείται από 16 διαμερίσματα, 5 σουίτες και 11 στούντιος και διαθέτει όλες τις ανέσεις ενός μοντέρνου παραδοσιακού ξενοδοχείου, ενώ διατηρεί την παραδοσιακή εικόνα αυτής της ωραίας γραφικής πόλης.

Τα διαμερίσματα δημιουργούν μια ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα και είναι ωραία διακοσμημένα με χειροτεχνήματα, χειροποίητα χαλιά και επενδύσεις για τα οποία είναι διάσημη η περιοχή, ενώ όλες οι σουίτες και κάποια από τα στούντιο διαθέτουν τζάκι και μπαλκόνι.

Info

Τιμές: από 52 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Το Πατρικό

Στο κέντρο της Αράχωβας, πάνω από την πλατεία Καραϊσκάκη στην ησυχία της γειτονιάς του χωριού, βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας Το Πατρικό. 

Διαθέτει έξι δίχωρα διαμερίσματα, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα και είναι διακοσμημένα με γούστο, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα με το αναμμένο τζάκι, που διαθέτουν.

Η ηρεμία, η απλότητα και το φιλικό και ήσυχο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το πράσινο της περιοχής συνθέτουν μια ιδανική πρόταση διαμονής στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα.

Info

Τιμές: από 60 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Πανσιόν Χρύσα

Η οικογενειακή Πανσιόν Χρύσα είναι χτισμένη στην περιοχή Κούκουρας στην Αράχωβα και διαθέτει παραδοσιακά διακοσμημένα στούντιο με τζάκι και κοινόχρηστο lounge.

Όλα τα δωμάτια προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ η τοποθεσία της πανσιόν προσφέρει άνετη πρόσβαση στις ταβέρνες και τα μπαρ της πόλης.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού απέχει 25χλμ. και ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών 8 χιλιόμετρα.

Info

Τιμές: από 60 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ