Πολυτελής διαμονή και περιποίηση μόνο για κορίτσια!

Θέλετε να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τις καλύτερες σας φίλες σε ένα πολυτελές περιβάλλον, με ένα πρόγραμμα γεμάτο δραστηριότητες μόνο για εσάς; Το ξενοδοχείο Tschuggen Grand Hotel στην Arosa της Ελβετίας σας έχει μια μοναδική πρόταση!

Ξεχάστε τα ψώνια, τα πάρτι και τους άντρες και ετοιμαστείτε για ένα διήμερο με πολλά σπορ υπό την επιμέλεια personal trainer, υγιεινή διατροφή και διαρκή χαλάρωση στο spa του resort. Ένα διήμερο φτιαγμένο για εσάς με ειδικές τιμές μόνο για γυναίκες.

Το πρόγραμμα είναι κομμένο και ραμμένο στις επιθυμίες που μπορεί να έχει μια παρέα γυναικών, που θέλουν να κάνουν όλες μαζί ένα διάλειμμα, και περιλαμβάνει δύο νύχτες διαμονής με ημιδιατροφή και τέσσερα ωριαία προγράμματα με προσωπικό γυμναστή, που προσαρμόζονται ανάλογα με τη φυσική κατάσταση των επισκεπτριών.

Το ιδιαίτερο της προσφοράς είναι ότι ένα γκρουπ τεσσάρων γυναικών μπορεί να κλείσει ένα... ιδιαίτερο μάθημα με την επίσημη προπονήτρια των μοντέλων που διεκδικούν το στέμμα της Μις Ελβετία, Κριστίνα Τζοκσίμοβιτς, και να μάθουν να περπατούν στην πασαρέλα, να βελτιώσουν τη στάση τους, να στρέφουν το σώμα τους με χάρη, να κάθονται με ευγενή τρόπο και να βγάζουν με κομψότητα το τζάκετ τους.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται η ελεύθερη πρόσβαση στα 5.000 τετραγωνικά μέτρα της ορεινής όασις Tschuggen και η χρήση του Tschuggen Express, του ιδιόκτητου σιδηροδρομικού δικτύου του ξενοδοχείου.

Κρατήσεις μπορούν να γίνει για το διάστημα από 4 Ιουλίου έως 21 Σεπτεμβρίου 2014 και από τις 28 Νοεμβρίου 2014 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2014 με την τιμή κατ' άτομο να κυμαίνεται περί τα 525 ευρώ.

Όσο για το μάθημα πασαρέλας αυτό κοστίζει για ένα γκρουπ τεσσάρων γυναικών 250 ευρώ και διαρκεί μιάμιση ώρα.

Κρατήσεις μπορούν να γίνουν online στο www.tschuggen.ch.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ