Πέντε μοναδικά καταλύματα στο Λονδίνο έως 80 ευρώ

Το news.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 5 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους και τιμές έως 80 ευρώ για μια αξέχαστη χειμερινή απόδραση στο Λονδίνο.

Η πρωτεύουσα της Αγγλίας αποτελεί μια ιδανική επιλογή για ολιγοήμερη απόδραση όλες τις εποχές του χρόνου. Προσφέροντας μια πλούσια γκάμα από πολιτιστικές εκδηλώσεις και αξιοθέατα και αμέτρητες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση, το Λονδίνο συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Περπατήστε στην πολυσύχναστη Oxford Street, κάντε ρομαντικές βόλτες στο Hyde Park και ανακαλύψτε τα μυστικά του Τάμεση, κάνοντας βόλτες στις όχθες του.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined ανακηρύχθηκε η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο στα World Travel Awards για το 2013.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Holiday Inn Express London-Newbury Park

Αυτό το στυλάτο ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Newbury Park, ενώ διαθέτει δωμάτια με κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και καθαριστήριο, στεγνοκαθαριστήριο και ασανσέρ.

Επίσης, διαθέτει υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, και αποθήκευση αποσκευών. Tο πολύγλωσσο προσωπικό του είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην πόλη του Λονδίνου.

Τα 126 ευρύχωρα δωμάτια διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, καφετιέρα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία πιάτων της τοπικής κουζίνας. Το αεροδρόμιο London Stansted απέχει μόνο 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 8,2

Τιμή: 80 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hyde Park Premier London Paddington

Αυτό το φιλόξενο ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τους σταθμούς Lancaster Gate και Paddington, ενώ διαθέτει δωμάτια με κλιματισμό, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Το κατάλυμα έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και αποθήκευση αποσκευών.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν στεγνοκαθαριστήριο, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και καθαριστήριο. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να επωφεληθούν από την υπηρεσία δωματίου του ξενοδοχείου που είναι διαθέσιμη κάποιες ώρες της ημέρας.

Κάθε δωμάτιο έχει ιδιωτικό μπάνιο, εξοπλισμένο με πετσέτες μπάνιου, καθώς και εξοπλισμό σιδερώματος και τηλέφωνο. Τοποθετημένο στην περιοχή Westminster, το ξενοδοχείο αποτελεί την τέλεια βάση για τις διακοπές σας στην πόλη.

Info

Αξιολόγηση: 6,3

Τιμή: 80 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

The Lodge Hotel Putney

Σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από τον σταθμό East Putney, το ξενοδοχείο Lodge θα αποτελέσει την ιδανική βάση για τις εξορμήσεις σας στην πόλη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει για τους επισκέπτες του μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και καθαριστήριο, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και στεγνοκαθαριστήριο. Για επιπλέον άνεση, διαθέτει σνακ μπαρ και αποθήκευση αποσκευών.

Ο κήπος είναι το καλύτερο μέρος για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Εμφιαλωμένο νερό, πιστολάκι μαλλιών και εξοπλισμός σιδερώματος υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τα ensuite μπάνια διαθέτουν ντουζιέρα.

Info

Αξιολόγηση: 8

Τιμή: 80 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Days Inn London Hyde Park

Το 3στερο ξενοδοχείο Days Inn απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Paddington και λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει ασανσέρ και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής.

Τις ηλιόλουστες ημέρες, ο προαύλιος χώρος του αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για να χαλαρώσετε. Επίσης, είναι διαθέσιμη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τα δωμάτια έχουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, συσκευή για καφέ ή τσάι και πιστολάκι μαλλιών. Τηλεόραση επίπεδης οθόνης και τηλέφωνο υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ πολλά από αυτά είναι σχεδιασμένα για οικογένειες.

Info

Αξιολόγηση: 7,8

Τιμή: 79 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Kensington Court Hotel

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1972 και βρίσκεται στην περιοχή Kensington and Chelsea, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από το Εκθεσιακό Κέντρο Earl's Court.

Το ξενοδοχείο προσφέρει φύλαξη βρεφών /παιδιών, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ. Μεταξύ άλλων, διαθέτει υπηρεσία εισιτηρίων, αποθήκευση αποσκευών και υπάλληλο υποδοχής. To ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία δωματίου όλο το 24ωρο και σε καθημερινή βάση.

Τα άνετα δωμάτια προσφέρουν συσκευή για καφέ και τσάι, μίνι μπαρ και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Τηλέφωνο, τηλεόραση και πιστολάκι μαλλιών υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε την τοπική κουζίνα, υπάρχει μια τεράστια γκάμα εστιατορίων και καφέ σε κοντινή απόσταση.

Info

Αξιολόγηση: 7,3

Τιμή: 79 ευρώ

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ