Η Ritz-Carlton σας υποδέχεται στη Βιέννη

Αυθεντική βιενέζικη ατμόσφαιρα, εντυπωσιακή πολυτέλεια και υπηρεσίες πολλών αστέρων με την υπογραφή της κορυφαίας Ritz-Carlton, θα απολαμβάνουν στο εξής οι επισκέπτες του νέου ξενοδοχείου της αλυσίδας, που άνοιξε τις πύλες του στην καρδιά της Βιέννης.

Τέσσερα ιστορικά παλάτια που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα, συνθέτουν ένα κομψό κτήριο που στεγάζει το Ritz-Carlton της Βιέννης. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο της εταιρείας στην Αυστρία και βρίσκεται στο κέντρο της διάσημης λεωφόρου Schubertring. Το ξενοδοχείο αγκαλιάζει την παράδοση, με πολλά αυθεντικά χαρακτηριστικά να έχουν προσεκτικά διατηρηθεί και ενσωματωθεί στο εσωτερικό του, προσφέροντας μια αντιπροσωπευτική αίσθηση της πόλης. Μια εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα δεσπόζει στο εσωτερικό του, τοιχογραφίες και περίτεχνα ξυλόγλυπτα και αντίκες έχουν προσεκτικά αποκατασταθεί και αποτελούν σημεία αναφοράς του χαρακτήρα του ξενοδοχείου.

Από τα 202 δωμάτια του, οι 43 είναι σουίτες, εκ των οποίων μία προεδρική. Στο ισόγειο, βρίσκεται το εστιατόριο «Dstrikt» (που διαθέτει και καλοκαιρινή βεράντα) και σερβίρει αυθεντική αυστριακή κουζίνα υπό την επιμέλεια του σεφ Wini Brugger.

Στο rooftop μπαρ, οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ποτό τους, αλλά και την εξαιρετική θέα στην πόλη. Για στιγμές χαλάρωσης και ομορφιάς, δημιουργήθηκε ένα Guerlain Spa με έξι δωμάτια θεραπειών – μεταξύ αυτών και δύο καμπίνες για ζευγάρια.


Φίνα υφάσματα σε ζεστά γήινα χρώματα χαρακτηρίζουν τα δωμάτια


Η εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα των 18 μέτρων του ξενοδοχείου