Γευματίστε σε όλα τα Michelin εστιατόρια σε έξι μήνες!

Υπάρχουν πιο νόστιμες διακοπές από το να επισκεφθείτε όλα τα εστιατόρια, που έχουν βραβευτεί με 3 αστέρια Michelin σε έξι μήνες;

Η εταιρεία Holidaysplease, η οποία διοργανώνει πολυτελή ταξίδια, σας δίνει για πρώτη φορά την ευκαιρία να γευματίσετε σε κάθε ένα από τα 109 εστιατόρια, βραβευμένα με 3 αστέρια Michelin.

Το εξάμηνο ταξίδι θα περιλαμβάνει επισκέψεις στα κορυφαία εστιατόρια, που βρίσκονται σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο.Τα πιάτα θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων “Σολομό Ποσέ με gel γλυκόριζας” από τον σεφ Heston Blumenthal στο εστιατόριο Fat Duck στην Αγγλία, τις λιχουδιές του θρυλικού σεφ Alain Ducasse στο Μονακό, αλλά και τις “φούσκες ανανά” του Arzak στην ορεινή χώρα των Βάσκων.

Τα βραβεία Michelin δίνονται κάθε χρόνο στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Όσοι κερδίσουν το πολυπόθητο βραβείο των 3 αστέρων, θεωρούνται η κορυφή του καλού φαγητού σε συνδυασμό με την μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου τους.

Απολαύστε καταπληκτικές γαστρονομικές εμπειρίες, δειπνώντας σε ένα από αυτά τα εστιατόρια κάθε δεύτερη μέρα του ταξιδιού σας, γνωρίζοντας παράλληλα διαφορετικούς προορισμούς. Στη λίστα των εστιατορίων περιλαμβάνονται το Lung King Heen στο Χονγκ Κονγκ, το Sushi Yoshitake στο Τόκιο, το Per Se στη Νέα Υόρκη και το Meurice στο Παρίσι.

Η απόλυτη gourmet περιπέτεια θα συνδυαστεί φυσικά με πολυτελές στυλ, αφού θα ταξιδεύετε αποκλειστικά με business class και θα διαμένετε σε πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων, όπως το Trump International στη New York, το Conrad στο Τόκιο, το Hotel De Paris στο Monte Carlo και το Claridges στο Λονδίνο.

Το κόστος του πακέτου είναι 217. 000 ευρώ το ζευγάρι και περιλαμβάνει μετακίνηση, διαμονή, κρατήσεις σε εστιατόρια. Το κόστος γεύματος εκτιμάται κατά μέσο όρο 298 ευρώ το άτομο, συμπεριλαμβανομένων των ποτών. Η πληρωμή στα εστιατόρια θα γίνεται άμεσα και το κόστος του γεύματος εξαρτάται προφανώς από τις επιλογές σας.