Μοναδικές αποδράσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε τις καλύτερες προσφορές για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε περιοχές που μυρίζουν Ελλάδα και καλοκαίρι!

Αν αναζητάτε πολυτέλεια, ποιοτική διαμονή και στιγμές χαλάρωσης επιλέξτε μια από τις παρακάτω προσφορές, που είναι σχεδιασμένες ειδικά για εσάς και τους αγαπημένους σας. Από την γραφική Πρέβεζα μέχρι την πανέμορφη Μεσσήνη, αυτοί οι προορισμοί σας προσφέρουν μια γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι, που μόλις ξεκίνησε. Απολαύστε το!

Sesa Boutique Hotel, Πρέβεζα

 

Εμπνευσμένο από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (Sea-Earth-Sand-Air) και εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον και την αρχιτεκτονική παράδοση της περιοχής, το Sesa Boutique Hotel σας καλοσωρίζει στο παραθαλάσσιο χωριό Κανάλι, μόλις 10 λεπτά από την πόλη της Πρέβεζας. Διαθέτει καινούργιες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και προσφέρει 10 πολυτελείς σουίτες και υπέροχα δωμάτια με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, διακοσμημένα το καθένα με διαφορετικό στυλ και προσωπικότητα. Το εστιατόριο του Sesa Boutique Hotel, ειδικευμένο στη μεσογειακή κουζίνα, θεωρείται δίκαια ως ένα από τα καλύτερα gourmet εστιατόρια της Δυτικής Ελλάδας. Ο διάσημος σεφ Κώστας Τερζούδης έχει δημιουργήσει μοναδικά πιάτα κορυφαίας γευστικής ποιότητας που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τις πλέον απαιτητικές γαστριμαργικές επιθυμίες.

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος
• 150€/βραδιά για δίκλινη χρήση δωματίου με πρωινό
• Eco Tour Kayaking στον Αχέρωντα Ποταμό από την έμπειρη ομάδα της ΑΧΕΡΩΝ canoe kayak.

Iσχύει για min 3 διανυκτερέυσεις.
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Aristi Mountain Resort , Ζαγοροχώρια

 

Το καλοκαίρι θέλει και βουνό, βουτιές σε δροσερά ποτάμια και βόλτες στη φύση. Το Aristi Mountain Resort απαρτίζεται από ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Αρίστης, απέναντι απ' τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βοϊδομάτη, σε ένα τοπίο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, ιδανικό για μια μοναδική απόδραση. Χαλαρώστε στην κλειστή πισίνα με την απεριόριστη θέα στη γύρω περιοχή και επιλέξτε μια από τις θεραπείες του spa. Το υδρομασάζ , η σάουνα και το χαμάμ συμπληρώνουν την αίσθηση ευεξίας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές δίπλα στη φύση με πολλές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, ιππασία, rafting, πεζοπορία και ορειβασία.

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος
• 104€/βραδιά με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό
• δωρεάν χρήση SPA (Jacuzzi χαμάμ, σάουνα και εσωτερική πισίνα)

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ 

Αποδράστε στα Trésor Hotels & Resorts

Αν αναζητάτε την περιπέτεια, τη χαλάρωση, τις γαστρονομικές "προκλήσεις" ή απλά θέλετε να βυθιστείτε στην απόλυτη πολυτέλεια, απλά επισκεφτείτε το tresorhotels.com, για να κλείσετε μοναδικά πακέτα εμπειρίας, σχεδιασμένα ειδικά για εσάς, σε 22 μοναδικά boutique ξενοδοχεία σε παραπάνω από 15 ελληνικούς προορισμούς. Γίνετε τώρα μέλος στο TClub & απολαύστε χαμηλότερες τιμές, ειδικές προσφορές, αποκλειστικές ταξιδιωτικές συμβουλές, από το blog που ενημερώνεται καθημερινά.

Melograno Villas, Αστυπάλαια

 

Οι τρεις πολυτελείς βίλλες του Melograno βρίσκονται σε απόσταση 200μ. από την πανέμορφη Χώρα της Αστυπάλαιας. Στους χώρους τους κυριαρχούν οι λευκές και γκρι αποχρώσεις, ενώ σε κάθε μία πρωταγωνιστής είναι η εκάστοτε απόχρωση-ονομασία της βίλλας. Οι βίλλες Verde, Bianco και Ble, προσφέρουν μια πληθώρα ανέσεων στους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν και επιπλέον υπηρεσίες on demand που σας εξασφαλίζουν την μοναδική εμπειρία διακοπών που αναζητάτε. Πάρτε το πρωινό σας απολαμβάνοντας τη θέα από την ιδιωτική σας βεράντα. Προετοιμάστε το γεύμα σας στην πλήρως εξοπλισμένη σας κουζίνα, η οποία λούζεται από άπλετο φυσικό φωτισμό, περάστε στιγμές χαλάρωσης στα ευρύχωρα σαλόνια σας και βιώστε την απόλυτη χαλάρωση απολαμβάνοντας την θέα από το εξωτερικό τζακούζι στη βίλλα της επιλογής σας.

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος
• από 230€/βραδιά για διαμονή τριών διανυκτερεύσεων

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ 

Verina Suites, Σίφνος

 

Ο λευκός κυκλαδίτικος μικρόκοσμος του Verina Suites, βουτηγμένος κυριολεκτικά στους καταπράσινους ελαιώνες του Πλατύ Γιαλού με την χρυσαφένια παραλία σε απόσταση αναπνοής, ξέρει καλά πώς να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Κάντε yoga με έμπειρους εκπαιδευτές στους ελαιώνες, απολαμβάνοντας την επαφή με την φύση. Δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις από τις θάλασσες όλου του κόσμου, στο εστιατόριο Βατράχια και απολαύστε στάσεις δροσιάς στην ήσυχη πισίνα, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολύχρωμα γευστικά cocktails θα λατρέψετε για πάντα τα (σιφνέικα) καλοκαίρια.

Τα δωμάτια και οι σουίτες, μοιάζουν με φυσική προέκταση του νησιού. Από τα χτυπητά μάρμαρα Θάσου στο χρώμα της άμμου, τα προσεγμένα ξύλινα δάπεδα, τους φθαρμένους καθαρούς τοίχους, έως τα επιλεγμένα ένα προς ένα έπιπλα, όλα, συνωμοτούν στο να συνθέσουν ένα χώρο τόσο ζεν που παράλληλα δεν θα σας αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη.

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος
• από 160€/βραδιά για διαμονή τριών διανυκτερεύσεων

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ 

Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, Τρίκαλα Κορινθίας

 

Η προσιτή πολυτέλεια και το μοντέρνο ύφος του ξενοδοχείου σέβονται απόλυτα την παράδοση και αποτελεί φυσική προέκταση του χωριού Κάτω Τρίκαλα που το φιλοξενεί. Η παραδοσιακή πέτρα συνυπάρχει με το ζεστό ξύλο και οι τεράστιες τζαμαρίες έχουν θέα στην οροσειρά της Ζήρειας. Οι είκοσι ανεξάρτητες σουίτες του ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία πολυτέλειας και οικειότητας, με το κάθετι που έχει χρησιμοποιηθεί να έχει μελετηθεί προσεκτικά. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε στην διαμονή σας μια επίσκεψη στο υπερσύγχρονο spa του. Από τα πιο πολυτελή και πλήρη Wellness Spa ορεινών resort, θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος
• από 83€/βραδιά για διαμονή τριών διανυκτερεύσεων

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ 

Costa Navarino, Μεσσηνία

 

Τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino βρίσκονται στο νέο τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, στο Navarino Dunes, ανάμεσα σε καταπράσινους ελαιώνες και φόντο τα κρυστάλλινα νερά του μαγευτικού Ιονίου Πελάγους. Οι φιλοξενούμενοι των ξενοδοχείων μπορούν να απολαύσουν σε καθένα από τα 766 εξαίσια δωμάτια, σουίτες και βίλες μοντέρνα διακόσμηση, προσωπικές πισίνες υπερχείλισης σε όλες σχεδόν τις ισόγειες κατοικίες και θέα τη θάλασσα, τις εκτάσεις του golf ή τους πανέμορφους κήπους των ξενοδοχείων. Τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν και προσφέρουν ένα σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό με ξεχωριστή κομψότητα.

Στο Anazoe spa θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης, μέσω ενός πλήρους φάσματος ειδικών περιποιήσεων για την υγεία και την ομορφιά, που χρησιμοποιούν πρακτικές της αρχαίας Ελλάδας, με τη χρήση φυσικών συστατικών της περιοχής, καθώς και προϊόντων από όλο τον κόσμο. Η τοπική, διεθνής, Λιβανέζικη, Ασιατική και Ιταλική κουζίνα, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Παράλληλα, οι δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους θα κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη.

Προσφορά για το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος:
• διαμονή σε deluxe δωμάτιο
• πρωινό
• ένα ποτήρι αφρώδη οίνο κατά την άφιξη
• ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο
• αποκλειστική είσοδο στο "White Night Party" - με Guest DJ το Γιώργο Αρώνη
• γευστικός μπουφέ και “Open Bar” με απεριόριστη κατανάλωση ποτών
• ελεύθερη είσοδο στο Anazoe Spa για "Thalassotherapy & Heat Experience Ritual"
• προτεραιότητα στις κρατήσεις εστιατορίων
• αναχώρηση 17:00 το απόγευμα χωρίς επιπλέον χρέωση

Η προσφορά του Αγ. Πνεύματος ισχύει για 3ήμερη διαμονή μεταξύ 20 Ιουνίου και - 24 Ιουνίου και διατίθεται και σε άλλους τύπους δωματίων με συμπληρωματική χρέωση.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ