Το πιο hot τριήμερο στις αρχές του καλοκαιριού

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, δίπλα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου και ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες, να απολαμβάνει στιγμές ανανέωσης και χαλάρωσης.

Αποδράστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Costa Navarino, έναν διεθνή ταξιδιωτικό προορισμό, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει την πανέμορφη Μεσσηνία σε πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών. Οι δυο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, το The Westin Resort Costa Navarino και το The Romanos, a Luxury Collection Resort σας προσφέρουν τη δυνατότητα να αποδράσετε το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος με ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς.

 

Μπαίνοντας στην 130-εκτάριων έκταση του resort νιώθεις ότι εισέρχεσαι σε έναν άλλο κόσμο. Όλα, από τον περιβάλλοντα χώρο, μέχρι την reception και τα δωμάτια, είναι φτιαγμένα σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, σε τέτοιο βαθμό, ώστε τα κτίσματα ενσωματώνονται απόλυτα με την φύση. Η πέτρα και το ξύλο είναι τα υλικά που κυριαρχούν σε όλους τους χώρους, θυμίζοντας έντονα την παράδοση στην κατασκευή των σπιτιών στη Μεσσηνία.

Η προσφορά του 3ημέρου

Η προσφορά για το τριήμερο περιλαμβάνει διαμονή σε deluxe δωμάτιο, σε ένα από τα δυο ξενοδοχεία. Στα deluxe δωμάτια του The Romanos θα συναντήσετε ένα εκλπεπτυσμένο πάντρεμα μοντέρνου στυλ, αξεπέραστης κομψότητας και αυθεντικής επίπλωσης.

Η διακόσμηση βασίζεται σε μια ζεστή σύχρονη παλέτα, που τονίζεται από το μάρμαρο, στο χρώμα της κρέμας και το σκούρο ξύλο, σε συνδυασμό με τα λινά υφάσματα και τα σεντόνια. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με διπλό king size κρεβάτι ή με δύο μονά, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα συνδεόμενων τύπων δωματίων κατόπιν απαιτήσεως σας.

Τα Deluxe δωμάτια του The WestinResort είναι πολύ ευρύχωρα και βρίσκονται διάσπαρτα στο ισόγειο επίπεδο του resort. Διαθέτουν όλα ιδιωτικές βεράντες με θέα στους κήπους ή στις πισίνες, αποτελώντας την ιδανική λύση για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πρωινό σας ή ένα βραδινό ποτό. Έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και επίπλωση, με πόρτες από ξύλο και τους απαλούς τόνους της θάλασσας και της άμμου να κυριαρχούν στη διακόσμηση. Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και τρεις ενήλικες ή μέχρι 2 ενήλικες και 2 παιδιά (υπό την προϋπόθεση ότι το ένα παιδί είναι κάτω των 4 ετών και μοιράζεται το κρεβάτι των γονιών του), καθώς διαθέτουν έναν επιπλέον καναπέ κρεβάτι.

Τα παιδιά μέχρι 12 ετών φιλοξενούνται στις υπάρχουσες κλίνες χωρίς επιπλέον χρέωση. Κατά την άφιξη σας το φιλόξενο προσωπικό θα σας προσφέρει ένα ποτήρι αφρώδους οίνου, ενώ στο δωμάτιο θα σας περιμένει ένα μπουκάλι κρασί. Και η μοναδική σας εμπειρία, μόλις ξεκινά.

The Anazoe Spa

Χαλαρώστε στο Anazoe Spa, που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ειδικών περιποιήσεων για την υγεία και την ομορφιά χρησιμοποιώντας πρακτικές της αρχαίας Ελλάδας, με τη χρήση φυσικών συστατικών της περιοχής, καθώς και προϊόντων από όλο τον κόσμο. Το 4.000 τ.μ. spa σας προσφέρει ένα εξωτικό μείγμα από θεραπείες, που ανακαλύφθηκαν στο Παλάτι του Νέστορα και χρονολογούνται από την εποχή του Ομήρου και έχουν παραδοθεί από γενιά σε γενιά, συνδυάζοντας αρμονικά τις ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται με τη συνοδεία απαλής μουσικής.

Το όνομα - Anazoe - προέρχεται από την ελληνική λέξη για την αναζωογόνηση και συμπυκνώνει το βασικό σκοπό του σπα, το οποίο είναι μια συνολική αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος, σύμφωνα με το αρχαίο ελληνικό ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιή». Επιλέξτε την δωρεάν θεραπεία "Thalassotherapy & Heat Experience Ritual", που σας προσφέρεται με το πακέτο διαμονής για το τριήμετο του Αγίου Πνεύματος.

Η απόλαυση των γεύσεων

Μια ποικιλία από εστιατόρια και μπαρ με αυθεντικές γαστρονομικές γεύσεις από τοπικά προϊόντα και συνταγές, καθώς και κρασί παραγωγής από τo Navarino Vineyards, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Η τοπική, διεθνής, Λιβανέζικη, Ασιατική και Ιταλική κουζίνα, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Οι εμπειρίες...

Τα δυο ευρωπαϊκών προδιαγραφών γήπεδα golf έχουν προσδιορίσει την Costa Navarino ως το νέο πολυτελή προορισμό γκόλφ στην Ελλάδα. Απολαύστε το αγαπημένο σας άθλημα σε μια από τις απέραντες ειδικά διαμορφωμένες εκτάσεις. Εναλλακτικά οποιαδήποτε άλλη φυσική δραστηριότητα είναι στη διάθεση σας, μαζί με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Τα Navarino Outdoors, Navarino Sea και Navarino Racquet Academy οργανώνουν από εκδρομές με ποδήλατο, περιηγήσεις και πεζοπορίες, μέχρι καταδύσεις, WindSurf, boarding, και kitesurf.

Το Navarino Dunes αποτελεί επίσης τον ιδανικό οικογενειακό προορισμό προσφέροντας μια πληθώρα παιδικών δραστηριοτήτων, όπως πάρκο με νεροτσουλήθρες, παιδότοπο και κέντρο αναψυχής, που συμπεριλαμβάνει γήπεδο του Basket, bowling, ηλεκτρονικά παιχνίδια, κινηματογράφο και Ping-Pong.

The White Night Party

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 11:30 το βράδυ, φορέστε τα λευκά σας και κατευθυνθείτε στο Flame Members Club για το "White Night Party". Αφεθείτε στους ρυθμούς του DJ Γιώργου Αρώνη και καλωσορίστε το καλοκαίρι! Κατά τη διάρκεια του πάρτι, δοκιμάστε γευστικές απολαύσεις από το μπουφέ και ξεδιψάστε με RedBull και δροσερά cocktail.

Η προσφορά του Αγ. Πνεύματος περιλαμβάνει:

• διαμονή σε deluxe δωμάτιο
• πρωινό
• ένα ποτήρι αφρώδη οίνο κατά την άφιξη
• ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο
• αποκλειστική είσοδο στο "White Night Party" - με Guest DJ το Γιώργο Αρώνη
• γευστικός μπουφέ και “Open Bar” με απεριόριστη κατανάλωση ποτών
• ελεύθερη είσοδο στο Anazoe Spa για "Thalassotherapy & Heat Experience Ritual"
• προτεραιότητα στις κρατήσεις εστιατορίων
• αναχώρηση 17:00 το απόγευμα χωρίς επιπλέον χρέωση

Η προσφορά του Αγ. Πνεύματος ισχύει για 3ήμερη διαμονή μεταξύ 20 Ιουνίου και - 24 Ιουνίου και διατίθεται και σε άλλους τύπους δωματίων με συμπληρωματική χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα κρατήσεων της Costa Navarino στο τηλέφωνο +30 27230 97000.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά του 3ημέρου με ένα κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το The Romanos, a Luxury Collection Resort με ένα κλικ εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για το The WestinResort με ένα κλικ εδώ