Σαφάρι με αερόστατο

Μια βόλτα με αερόστατο πάνω από ένα μαγευτικό τοπίο, είναι μια από τις top 5 ονειρεμένες εμπειρίες, για τους περισσότερους ταξιδιώτες.

Αν η επιθυμία για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι έντονη μέσα σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα κάνοντας μια βόλτα πάνω από ένα από τα πιο γραφικά τοπία του κόσμου, με ένα μέσο μεταφοράς, που θα σας γεμίσει έντονα συναισθήματα.

Η εταιρεία Namib Sky Safaris σας προσφέρει μια εμπειρία ζωής, με μια μαγική βόλτα πάνω από μια από τις παλαιότερες ερήμους του κόσμου, την εντυπωσιακή, παράκτια έρημο Namib στη Νότιο Αφρική. Αν θέλετε να ζήσετε αυτή την περιπέτεια με τη συντροφιά των φίλων ή των αγαπημένων σας, είστε τυχεροί, αφού τα αερόστατα της Namib Sky Safaris είναι αρκετά ευρύχωρα, ώστε να φιλοξενούν 16 άτομα.

Συγκεκριμένα, κάθε ένα από τα τέσσερα μέρη του καλαθιού, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερα άτομα. Ξεκινώντας από την περιοχή Sossusvlei, που αποτελεί ένα από τα τοπία που κάνουν τη διαφορά στη Ναμίμπια, θα μπείτε σε έναν κόσμο, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει, στην καρδιά της ερήμου Namib. Τεράστιοι ροζ και κόκκινοι αμμόλοφοι αναμειγνύονται με τα βουνά από γρανίτη και ενσωματώνονται σε κίτρινες και κατάμαυρες πεδιάδες, το βασίλειο της αντιλόπης Oryx.

Το τοπίο συμπληρώνουν λευκά ξηρά τοπία, που καλύπτονται από νεκρά δέντρα. Πρόκειται για μια από της παλαιότερες ερήμους του κόσμου και ταυτόχρονα η ιδανική τοποθεσία για ένα σαφάρι με αερόστατο. Θα συναντήσετε μια μεγάλη ποικιλία άγριων ζώων, όπως στρουθοκάμηλους, αντιλόπες, ζέβρες, ύαινες, λεοπαρδάλεις και τσιτάχ.

Μετά την προσγείωση σας περιμένει ένα πλήρες πρωινό, που περιλαμβάνει μια εξωτική ποικιλία από κρέατα Ναμίμπια. Όπως θα απολαμβάνετε το πρωινό σας στην έρημο με τους νέους σας φίλους, είναι σίγουρο ότι θα νιώθετε σαν να είστε ακόμα πάνω σε ένα σύννεφο.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ