Ο Robert De Niro ανοίγει το Nobu Hotel

Απόλυτη χλιδή, πολυτέλεια και μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία υπόσχεται να προσφέρει το πρώτο ξενοδοχείο με την υπογραφή του διάσημου σεφ Nobu Matsuhisa, το Nobu Hotel Restaurant στις εγκαταστάσεις του Caesars Palace στο Λας Βέγκας.

Στην ιδρυτική ομάδα αυτού του πολυτελούς ξενοδοχείου συμμετέχει και ο δημοφιλής ηθοποιός Robert De Niro, ο οποίος στα εγκαίνια δήλωσε ενθουσιασμένος με τη δημιουργία αυτού του χώρου, που αποτέλεσε και για εκείνον ένα όνειρο ζωής.

Το highlight των φαντασμαγορικών εγκαινίων ήταν η ιαπωνική τελετή Sake, η οποία διενεργείται κάθε φορά που ανοίγει ένα εστιατόριο Nobu στον κόσμο. Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Ed Sheeran έδωσε μια ακόμα ιδιαίτερη νότα στη βραδιά, με την παράσταση που παρουσίασε στον Κήπο των Θεών του συγκροτήματος Caesars Palace.

Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο Nobu σχεδιάστηκαν από τον David Rockwell, τον βραβευμένο αρχιτέκτονα, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Διακοσμητικά το Nobu Hotel αντανακλά το ύφος των ομώνυμων εστιατορίων ανά τον κόσμο, συνδυάζοντας τις ιαπωνικές και ασιατικές παραδόσεις με τη δυτική κουλτούρα.

Ο σχεδιασμός προσφέρει άνεση και απλότητα μέσα από φυσικά υλικά, αλλά περιέχει και εντυπωσιακά στοιχεία για να εναρμονίζεται με το στυλ του Λας Βέγκας.

Το όραμα του σεφ Nobu και του Robert DeNiro ήταν τα 181 δωμάτια και οι σουίτες να είναι μοναδικά και για το λόγο αυτό βοήθησαν και οι ίδιοι στο σχεδιασμό τους, επιλέγοντας διακοσμητικά στοιχεία και έπιπλα.

Ενσωματώνοντας το πάθος του στη δεκαετή του συνεργασία με το εμπορικό σήμα Nobu, ο David Rockwell έχει δημιουργήσει καλαίσθητους εσωτερικούς χώρους με ιαπωνική κομψότητα σε κάθε ένα από τα δωμάτια και τις σουίτες.

Οι σουίτες είναι ιδανικές για τους επισκέπτες που αναζητούν μια κομψή και διακριτική εναλλακτική λύση από μια παραδοσιακή σουίτα ξενοδοχείου και έχουν σχεδιαστεί για να είναι το τέλειο μέρος που θα φιλοξενήσει αξέχαστες στιγμές.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ