Γαμήλιο ταξίδι στο διάστημα!

Είναι γνωστό ότι σε έναν γάμο σημαντικό ρόλο παίζει ο σεβασμός, αλλά και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Μέσα σε αυτές άραγε περιλαμβάνεται και ένα ταξίδι στο διάστημα;

Το ίδρυμα Inspiration Mars σχεδιάζει να στείλει ένα παντρεμένο ζευγάρι στον Άρη τον Ιανουάριο του 2018 ως μέρος ενός σχεδίου που οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα κοστίσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Παρά την έλλειψη υποστήριξης της NASA, ο πρώτος διαστημικός τουρίστας, Dennis Toto, έχει συγκεντρώσει ήδη 100 εκατομμύρια δολάρια σε αρχική χρηματοδότηση για να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή.

Η 5η Ιανουαρίου 2018 έχει επιλεγεί για αυτό, το 501 ημερών ταξίδι, ως ημερομηνία ορόσημο, αφού τότε αναμένεται η προσέγγιση των τροχιών της Γης με τον κόκκινο πλανήτη, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Το διαστημόπλοιο αναμενεται να περάσει σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από τον Άρη. Ένα παντρεμένο ζευγάρι θα επιλεγεί για την αποστολή αλλά, παρά τις σχετικές δαπάνες, οι συνθήκες διαβίωσής τους θα απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν πολυτελείς.

Αντ 'αυτού, θα περιοριστούν σε μια κάψουλα 600 τετραγωνικών ποδιών, δεν θα έχουν ντους, θα χρησιμοποιούν περιορισμένο χαρτί τουαλέτας και είδη ένδυσης και πρέπει να πίνουν νερό από ανακυκλωμένα ούρα και ιδρώτα των μελών του πληρώματος.