Στο Λονδίνο για afternoon tea

Ταξιδεύετε στο Λονδίνο και θέλετε να ζήσετε την μοναδική εμπειρία του απογευματινού τσάι; Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Sanderson διαμορφώνει τις κατάλληλες συνθήκες για να νιώσετε για λίγες ώρες Λονδρέζοι.

Στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο του ξενοδοχείου αυτή η νέα ενσάρκωση της αγαπημένης συνήθειας των Άγγλων περιλαμβάνει και ενδιαφέρουσες προτάσεις από διάφορα εδέσματα. Θα βρείτε τον κατάλογο κρυμένο μέσα σε vintage βιβλία, ενώ οι χαρτοπετσέτες είναι τυλιγμένες με αινίγματα.

Οι τσαγιέρες είναι στολισμένες με βασιλιάδες και βασίλισσες και τα πιάτα που σερβίρονται τα σάντουιτς έχουν πάνω εικόνες από ζέβρες, κλουβιά πουλιών, καρουζέλ και ρολόγια. Ζητήστε σάντουιτς από σπιτικό ψωμί, με καπνιστό ζαμπόν, σπιτική μουστάρδα και λιαστές ντομάτες ή ψωμί φτιαγμένο από σπανάκι με αγγούρι και τυρί κρέμα. Υπάρχουν ακόμα τα κλασικά σπιτικά γλυκά και αλμυρά κουλουράκια με βούτυρο καθώς και γλυκά του κουταλιού.

Το κέφι για μαγειρικές δημιουργίες συνεχίζεται με γλυκά, όπως σπιτικά marshmallows με φράουλες και κρέμα γάλακτος. Το cheesecake από μάνγκο είναι στολισμένο με ένα ουράνιο τόξο από λευκή σοκολάτα. Οι επισκέπτες προσκαλούνται στην Jelly Wonderland για να γευτούν τα πιο νόστιμα ζελέ φρούτων μέσα από βικτοριανά σκεύη που παρουσιάζονται σε ένα πλούσιο trolley.

Το Mad Hatter's Afternoon Tea στο Sanderson θα συνεχίσει να εξελίσσεται, αφού το μενού του θα αλλάζει ανάλογα με την εποχή και τα υλικά που θα χρησιμοποιούνται.
Το απογευματινό τσάι σερβίρεται καθημερινά και στοιχίζει 35 λίρες το άτομο.