Guest chef βραδιά σήμερα στο Canteen στη Θεσσαλονίκη

Ο Μηνάς Νίτης αναλαμβάνει τα ηνία στην κουζίνα του καθιερωμένου cafe- restaurant bar

Ένα από τα πιο δημοφιλή και καθιερωμένα cafe- restaurant bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που συνεχίζει να κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο με τις εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες του.

Ο λόγος για το Canteen στη Διαγώνιο, που από τότε που πρωτολειτούργησε αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης.

Και αυτή τη σεζόν, λοιπόν, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις guest chef βραδιές με αναγνωρισμένους Έλληνες σεφ να τιμούν με την παρουσία τους την κουζίνα του Canteen και να μας βάζουν σε... πειρασμό με τις προτάσεις τους.

Σήμερα, λοιπόν, τα ηνία της κουζίνας του αναλαμβάνει ο Μηνάς Νίτης από το Katikies Luxury Boutique Resorts σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Το μενού του αποτελείται από πέντε πιάτα και ένα γλυκό, τα οποία συνοδεύονται ιδανικά με κρασιά Domaine Costa Lazaridi.

Μενού 6 πιάτων, €39/ άτομο

Bouillabaisse nicoise με ruille και crostini παρμεζάνας

Blanc- manger πατάτας με καπνιστό σολομό, emulsion παντζαριού και crisps ρυζιού

Foie gras de canard με πουρέ καρότου, reduction κόκκινου κρασιού και μαρινάτο παντζαράκι

Φιλετάκι πάπιας en fumee με καραμελωμένο κρεμμύδι, sauce bigarade και coulis κόκκινης πιπεριάς

Cote de veau με πουρέ αρακά, gnocchi romaine και σάλτσα framboise

Moelleux au chocolat με γέμιση passion fruit και parfait δυόσμου

*Το μενού συνοδεύεται από κρασιά Domaine Costa Lazaridi

Πληροφορίες

Δημητρίου Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 228520

Fb page: Canteen