Γαστρονομικές εκπλήξεις στα Bulgari Hotels & Resorts

Απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα από τα πολυτελή καταλύματα της αλυσίδας Bulgari. Εκεί που η μαγευτική διαμονή συναντά τη gourmet κουζίνα, το αποτέλεσμα θα σας μείνει αξέχαστο!

Στο Μιλάνο

Συνθέτοντας το τέλειο σκηνικό για ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης, το Bulgari Hotel Milano μετρά το χρόνο στους αργούς ρυθμούς της αύρας των δέντρων. Με κύριο σκοπό την προστασία της ιδιωτικής ζωής των επισκεπτών του, το πολυτελές κατάλυμα δημιούργησε μια όαση μέσα στην πόλη, με μοναδική θέα, όπου προσφέρεται η εκλεπτυσμένη κουζίνα του σεφ Andrea Ferrero.

Ανάμεσα στα πολύχρωμα πιάτα του, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Lunch Box, μια ιδιαίτερη επιλογή πιάτων, στον όμορφο κήπο. Μετά το γεύμα, το Le Isole di Ghiaia προσφέρει το ιδαινικο καταφύγιο χαλάρωσης, σε ένα ειδυλλιακό, κάτω από τη σκιά των πλατανιών.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Στο Λονδίνο

Στο resort του Λονδίνου το εστιατόριο Rivea και το Il Bar συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και ποτών. Εμπνευσμένο από τα χρόνια, που ο διάσημος σεφ Alain Ducasse, πέρασε στις αγορές τροφίμων στην Ιταλία και την Προβηγκία, το Rivea στο Λονδίνο ζωντανεύει τα ζωντανά χρώματα και τις γεύσεις της Ριβιέρα δημιουργώντας μικρά πιάτα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα συστατικά.

Το εστιατόριο είναι ένα φωτεινό, ευάερο και λαμπερό δωμάτιο, σε χρωματισμούς του μπλε και του λευκού, που παραπέμπει στη Ριβιέρα. Πριν ή μετά το δείπνο το Il Bar προσφέρει ένα πολυτελές περιβάλλον για ένα απεριτίφ ή για να απολαύσετε ένα κοκτέιλ με φίλους από το γεμάτο από μοναδικές δημιουργίες και Bulgari ανατροπές μενού.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Στο Μπάλι

Από νωρίς το πρωί, το μεγαλείο του Μπάλι σας υποδέχεται σε ένα μαγευτικό φυσικό σκηνικό. Το πολυτελές Bulgari resort προσκαλεί τους επισκέπτες του να ανακαλύψουν με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία με ένα πλούσιο πρωινό, σε ένα τραπέζι με θέα το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού και την πανέμορφη ανατολή του ήλιου.

Συνοδευόμενοι από τον ψίθυρο των κυμάτων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από μια σειρά μαθημάτων, πώς φτιάχνεται το τυπικό μπαλινέζικο πρωινό. Από την βεράντα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, γαστρονομικές εκπλήξεις θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ενώ η πανοραμική θέα δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ