H Guinness σας “πετάει” στο Δουβλίνο

Θα ταξιδέψετε στην Αγγλία μέχρι την 1η Δεκεμβρίου; Αν ναι, ακολουθήστε τις οδηγίες και ίσως βρεθείτε στο Δουβλίνο με ιδιωτικό τζετ για μια ξέφρενη «μαύρη» νύχτα!

Η εξαιρετικά διάσημη και αγαπημένη πολλών σε ολόκληρο τον κόσμο μπύρα Guinness ετοιμάζει την είσοδο της στους αιθέρες και δίνει την ευκαιρία σε όσους την απολαμβάνουν, να ταξιδέψουν στην πατρίδα της, Ιρλανδία, και στο Δουβλίνο μέσω μιας πρωτότυπης ενέργειας.

Ήδη από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου, μια στρατιά από «πρέσβεις» της μπύρας -οι Guinness Class Αmbassadors- οργώνουν περισσότερες από 1.000 παμπ στη Μεγάλη Βρετανία (πολλές από αυτές βρίσκονται στο Λονδίνο), κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα. Παρατηρούν τους θαμώνες και πλησιάζουν εκείνους που πίνουν Guinness, τους κάνουν κάποιες ερωτήσεις και τους δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσουν επιτόπου ένα απίστευτο ταξίδι αστραπή στο Δουβλίνο!

Εκεί ακριβώς ξεκινά και η εμπειρία, αφού ο νικητής με την/τον συνοδό του μεταφέρονται στο αεροδρόμιο, όπου με τα νέα ιδιωτικά τζετ της εταιρείας πετάνε μέχρι την ιρλανδική πρωτεύουσα. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ζουν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους μπύρα συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το ταξίδι. Στο Δουβλίνο τους περιμένουν οι άνθρωποι της εταιρείας για να τους μεταφέρουν στα καλύτερα clubs της πόλης για να πιουν και να διασκεδάσουν! Και πριν ο κόκορας λαλήσει το πρωί, το τζετ έχει αναμμένες τις μηχανές για να τους μεταφέρει πίσω στο σημείο που τους παρέλαβε!

Η Guinness μπαίνει στο χώρο των αερομεταφορών εγκαινιάζοντας ένα νέο ταξιδιωτικό στυλ, που δίνει μια άλλη διάσταση στις εταιρείες χαμηλού κόστους. Τα ιδιωτικά Jet της Guinness Class διακρίνονται από πολλές πολυτέλειες, με φίνα δέρματα στο εσωτερικό της καμπίνας, άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και ιδιαίτερη περιποίηση για τον καθένα επιβάτη. Στόχος είναι μια αξέχαστη εμπειρία στον αέρα που συνδυάζεται με τη φιλοσοφία της μπύρας.