Η κραυγή σας κερδίζει ένα ταξίδι στη Νορβηγία!

Νιώθετε ότι θέλετε να βγάλετε από μέσα σας μια δυνατή κραυγή; Ευκαιρία, όχι μόνο να το κάνετε, αλλά και να καταγράψτε με βίντεο την σκηνή και που ξέρετε ίσως κερδίσετε ένα απίθανο ταξίδι στη Νορβηγία!

Μια πρωτότυπη καμπάνια εγκαινιάζει ο τουρισμός της Νορβηγίας, γιορτάζοντας έτσι την επέτειο των 150 χρόνων από την γέννηση του διάσημου καλλιτέχνη της Edvard Munch, δημιουργού του έργου «Κραυγή» (Scream). Έτσι έφτιαξαν μια ταινία μικρού μήκους με διάφορες «εμπειρίες κραυγής», προσκαλώντας τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μοιραστούν και τη δική τους, συνεχίζοντας την ταινία και δημιουργώντας τη μεγαλύτερη κραυγή του κόσμου.

 

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Επισκεφτείτε το ειδικό site όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία και στη συνέχεια να μοιραστείτε την δική σας εμπειρία κραυγής με τον υπόλοιπο κόσμο. Καλό είναι να φροντίσετε να είναι σύντομη και γλυκιά! Η κραυγής σας θα προστεθεί στο αρχικό φιλμ. Ο διαγωνισμός λήγει στις 28 Φεβρουαρίου!

Εκτός από τoυς μεγάλους νικητές, θα επιλέγεται και μια κραυγή την ημέρα, καθ 'όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, μέσω της σελίδας του VisitNorway στο Facebook, όπου θα δίδονται μικρά βραβεία. Οι νικητές θα ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα εδώ

Δείτε την ταινία με τις κραυγές