Απολαύστε τσιγγάνικη κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ με πριβέ ξύλινο κρουαζιερόπλοιο

Απολαύστε τσιγγάνικη κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Μεκόνγκ με πριβέ ξύλινο κρουαζιερόπλοιο

Θα προσφέρει στους επιβάτες του μια διαφορετική εμπειρία κρουαζιέρας

Ονειρεύεστε μία ρομαντική απόδραση και έχετε τα χρήματα για να απολαύσετε ένα τέτοιο ταξίδι; Τότε είστε τυχεροί.

Το Mekong Kingdoms ανακοίνωσε το πρώτο ταξίδι του πολυτελέστατου ξύλινου κρουαζιερόπλοιου 41 μέτρων, με το όνομά «Gypsy», στα νερά του ποταμού Μεκόνγκ, στη Νοτιοανατολική Ασία.

Τα σχέδια είναι του αρχιτέκτονα Pascal Trahan και με την ιδιαίτερη γοητεία της περιοχής, το κρουαζιερόπλοιο είναι δημιουργημένο εξ ολοκλήρου από τοπική σκληρή ξυλεία και καλύπτεται από τοξωτές στέγες (η οροφή είναι ανοιγοκλειόμενη), στο στυλ των παραδοσιακών βαρκών που βρέθηκαν στο Λουάνγκ Πραμπάνγκ στο Λάος.

Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ματιά, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το river cruiser είναι σχολαστικά σχεδιασμένο για μια σύγχρονη παραμονή. Το σκάφος διαθέτει άφθονο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει παρέες ή οικογένειες καθώς έχει άνετο κοινόχρηστο σαλόνι, μπαρ και τραπεζαρία. Το σαλόνι του σε στιλ βεράντα στο κατάστρωμα δίνει στους επιβάτες, γραφική θέα...

Οι καμπίνες ύπνου είναι ευρύχωρες και πλήρως κλιματιζόμενες και διαθέτουν κρεβάτια μονά και king-size. Όλα διαθέτουν δικιά τους τουαλέτα και ιδιωτικό ντους.

Το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επιβάτες και ταξιδεύει μεταξύ της αρχαίας πρωτεύουσας του Λάος, Luang Prabang, και του χρυσού τριγώνου της Ταϊλάνδης. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μια ιδιωτική διαδρομή τριών ή τεσσάρων ημερών.

Υπάρχουν καθημερινές εξορμήσεις στις ακτές για να εμβαθύνουν οι επιβάτες στην τοπική κουλτούρα. Προσφέρονται πολλές εκδρομές με οδηγό ζούγκλας και ένα ταξίδι ορεινής ποδηλασίας στο Ban Houy Phalam. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν το ψάρεμα γλυκού νερού, να συμμετάσχουν σε ένα παραδοσιακό εργαστήριο ύφανσης στο Ban Baw ή να λάβουν μέρος σε γευσιγνωσία ουίσκι. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τους περιπετειώδεις.

Μετά από μια μέρα εκδρομής, οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα πίνοντας κοκτέιλ στο κατάστρωμα και μια βραδιά από εξαιρετικό δείπνο που παρασκευάζεται από έναν σεφ του σκάφους.