Ταξίδι στη Σύρο για το Φεστιβάλ Αιγαίου!

Μια ξεχωριστή ευκαιρία για να ταξιδέψετε στην αρχοντική Σύρο προσφέρει το διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου, γιορτάζοντας φέτος τα δέκα του χρόνια.

Μελωδίες που μαγεύουν και μοναδικές μουσικές συναντήσεις σπουδαίων καλλιτεχνών θα βάλουν για ακόμα μια χρονιά τη Σύρο στο επίκεντρο της διεθνούς μουσικής σκηνής, προσελκύοντας πλήθος μουσικών από το εξωτερικό, αλλά και θεατών που θα απολαύσουν από κοντά τις εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του διεθνούς φήμης μαέστρου Παναγιώτη Τιμπόρη, σε συνεργασία με τον δήμο Σύρου - Ερμούπολης και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού.

Μια ακόμα ξεχωριστή επέτειος θα γιορταστεί φέτος, αφού το κόσμημα της Ερμούπολης, το επιβλητικό θέατρο Απόλλων συμπληρώνει 150 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του, στις 20 Απριλίου 1864.

Ενάμιση αιώνα μετά, στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστεί το έργο του Βέρντι «Rigoletto» υπό τη διεύθυνση του Γενικού και Καλλιτεχνικού Διευθυντή του φεστιβάλ, μαέστρου Παναγιώτη Τιμπόρη.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ