Octoberfest στην Κέρκυρα!

Αυτό το σαββατοκύριακο φύγαμε για Κέρκυρα, για το 1ο φεστιβάλ μπύρας "Corfu meets Bavaria".

Η γεύση, η γνώση, το κέφι και η απόλαυση, συναντιούνται φέτος στον φιλόξενο οικισμό του Αρίλλα στην Κέρκυρα, όπου δύο λαοί, με διαφορετικές παραδόσεις, αντιλήψεις και έθιμα, μέσα από την αγάπη τους για τη φρέσκια παραδοσιακή, χειροποίητη μπύρα, το καλό παραδοσιακό φαγητό, το χορό, τη μουσική και το κέφι διοργανώνουν μια μεγάλη γιορτή που θα διαρκέσει έως και τις 13 Οκτωβρίου.

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία με μικρή ιστορία αλλά δυνατή παρουσία στον χώρο, υποδέχεται και καλωσορίζει τέσσερις Γερμανούς ζυθοποιούς από τέσσερις ζυθοποιίες που η καθεμιά έχει προσφέρει στο χώρο τη δική της διαφορετική ιστορία. Έρχονται από την Βαυαρία για να παράγουν ειδικά μπύρες πάνω στη δική τους κουλτούρα και μαζί με τις μπύρες της Κερκυραϊκής Μικροζυθοποιίας να προσφέρουν μία απολαυστική γευστική εμπειρία.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν ελληνικά και γερμανικά εστιατόρια, τα οποία θα προσφέρουν στους επισκέπτες παραδοσιακές λιχουδιές, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες και μη.

Η Κερκυραϊκή Μικροζυθοποιία σε συνεργασίας με την Ένωση Μπάρμαν Ελλάδος θα διοργανώσει σεμινάρια μπύρας και την εορταστική ατμόσφαιρα θα ενισχύσουν μουσικοχορευτικές παραστάσεις από γερμανικά και ελληνικά συγκροτήματα.

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ