Με Α380 πετά η Emirates προς Μπρισμπέιν και Όκλαντ

Μετά την ανακοίνωση της Emirates για την ένταξη του αεροσκάφους Α380 στις πτήσεις από Ντουμπάι προς Μπρισμπέιν και Όκλαντ από την 1η Οκτωβρίου 2013, το Μπρισμπέιν αποτελεί τον τρίτο προορισμό της Emirates στην Αυστραλία που καλωσορίζει τη ναυαρχίδα του στόλου της αεροπορικής εταιρείας.

Η ένταξη του αεροσκάφους Α380 σε μία από τις δύο καθημερινές πτήσεις προς Μπρισμπέιν, θα αυξήσει τη χωρητικότητα της κάθε πτήσης κατά 135 θέσεις, προσφέροντας συνολικά 1.890 επιπλέον θέσεις την εβδομάδα, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τη δέσμευση της Emirates προς τους επιβάτες της Κουΐνσλαντ και του Όκλαντ. Σήμερα, οι δύο καθημερινές πτήσεις πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Boeing 777-300ER.

Από τον Οκτώβριο και σε συνεργασία με την Qantas, συνολικά έξι καθημερινές υπηρεσίες A380 θα λειτουργούν με προορισμό το Ντουμπάι, προσφέροντας μια απρόσκοπτη εμπειρία με το αεροσκάφος A380 μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι και του Concourse A, των πρώτων εγκαταστάσεων αποκλειστικά κατασκευασμένων για αεροσκάφη Α380. Επιπλέον, 21 αεροσκάφη A380 εξυπηρετούν προορισμούς του παγκόσμιο δικτύου της Emirates, συμπεριλαμβανομένων των: Λονδίνο Heathrow, Μάντσεστερ, Παρίσι και Ρώμη.

Η ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πρόσφατων αναβαθμίσεων στις υπηρεσίες της Emirates στην Αυστραλία, συμπεριλαμβανομένης της ένταξης καθημερινής πτήσης προς Μελβούρνη με αεροσκάφος A380, την έναρξη καθημερινού δρομολογίου προς Αδελαΐδα και αύξηση των πτήσεων προς Περθ σε τρεις ημερησίως. Η ένταξη δεύτερου αεροσκάφους A380 προς Σύδνεϋ από τον Ιούνιο έχει επίσης ανακοινωθεί.