Δημοφιλές, χρήσιμο και οικονομικό το “Τουριστικό Εισιτήριο”

Ευκολότερες και οικονομικότερες είναι οι μετακινήσεις των επισκεπτών της Αθήνας που χρησιμοποιούν το νέο «τουριστικό εισιτήριο» του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).

Το εισιτήριο απεριορίστων διαδρομών, που πωλείται εδώ και δύο μήνες περίπου, έχει ισχύ τριών και επτά ημερών και η αξία του είναι 20 και 50 ευρώ αντίστοιχα. Ήδη, το τριήμερο εισιτήριο των 20 ευρώ διατίθεται τυπωμένο και ισχύει σε όλες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας για τρία εικοσιτετράωρα από την επικύρωσή του.

Επιτρέπει απεριόριστες μετακινήσεις μέσα στην πόλη και από μία διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το εβδομαδιαίο εισιτήριο των 50 ευρώ, αναμένεται να κυκλοφορήσει τυπωμένο τις προσεχείς ημέρες, ενώ εκδίδεται ήδη από τα αυτόματα μηχανήματα του Μετρό. Ισχύει σε όλες τις αστικές συγκοινωνίες για επτά ημέρες, επιτρέπει απεριόριστο αριθμό μετακινήσεων, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών των αεροδρομίου με το μετρό και τα λεωφορεία express, και κοστίζει 50 ευρώ.Το συγκεκριμένο εισιτήριο βοηθά ιδιαίτερα όσους επισκέπτονται τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Όλο και περισσότεροι επισκέπτες της Αθήνας επιλέγουν το «τουριστικό» εισιτήριο για τις μετακινήσεις τους στην πόλη, δήλωσε εκπρόσωπος του ΟΑΣΑ στο news.gr.