Νέες υπηρεσίες της Lufthansa για Smartphones

Η Lufthansa αναβάθμισε το ειδικά σχεδιασμένο για χρήστες smartphone portal, mobile.lufthansa.com.

Παράλληλα αναβάθμισε τις αντίστοιχες εφαρμογές και πρόσθεσε ορισμένες καινούριες, πρακτικές λειτουργίες. Με την πρόσφατη αυτή εφαρμογή της Lufthansa, οι χρήστες smartphone με λειτουργικό Android ή iOS μπορούν να λαμβάνουν αυτόματη ενημέρωση σχετικά με την πτήση τους, όπως για παράδειγμα, σε περιπτώσεις αλλαγής της πύλης αναχώρησης ή καθυστέρησης της πτήσης τους.

Η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε κατά τη διάρκεια του check-in μέσω κινητού τηλεφώνου είτε ανεξάρτητα, μέσω της ειδικής εφαρμογής και ενημερώνει τους επιβάτες ή το άτομο που θα τους παραλάβει από το αεροδρόμιο σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της πτήσης τους. Οι ανανεωμένες αυτές εφαρμογές έχουν μια εντελώς νέα εμφάνιση. Η απλούστερη δομή της σελίδας και ο σχεδιασμός παρέχουν ταχύτερη συνολική εικόνα των λειτουργιών. Παράλληλα, έχει πλήρως ανασχεδιαστεί η μέθοδος πλοήγησης.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν πλέον να επαναφέρουν τις λεπτομέρειες που αφορούν στην πτήση τους, απλά μετακινώντας το δάκτυλό τους πάνω στην οθόνη αφής, ενώ δίνεται πρόσβαση στα σημαντικότερα σημεία του κεντρικού μενού από κάθε σελίδα.