Δώρα για όλους από το Αεροδρόμιο της Αθήνας!

Δώρα και εκπλήξεις αξίας έως και 300 ευρώ προσφέρει καθημερινά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα του αεροδρομίου, σε χιλιάδες τυχερούς.

Μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου ένας τυχερός κάθε μέρα θα κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας 300 ευρώ, την οποία και θα μπορεί να εξαργυρώσει άμεσα και αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα καταστήματα εντός του Εμπορικού Κέντρου ενώ χιλιάδες άλλοι θα κερδίζουν δωροεπιταγές, εκπτωτικά κουπόνια και άλλα δώρα.
Η διαδικασία είναι απλή: Με κάθε αγορά από τα συμμετέχοντα καταστήματα, ο πελάτης θα παραλαμβάνει από το ταμείο, μαζί με την απόδειξη, και ένα κουπόνι συμμετοχής για κάθε € 30 (έως € 30 – 1 κουπόνι συμμετοχής, πάνω από € 30 – 2 κουπόνια συμμετοχής, πάνω από € 60 – 3 κουπόνια, κοκ).

Ο έλεγχος του κουπονιού θα γίνεται άμεσα σε ένα από τα 6 τερματικά μηχανήματα που βρίσκονται στο επίπεδο των αναχωρήσεων και ο τυχερός θα μπορεί να εξαργυρώσει την επιταγή ή να παραλάβει το δώρο του απευθείας σε οποιοδήποτε από τα συνεργαζόμενα κατάστημα.
Ήδη, από την πρώτη μέρα του διαγωνισμού, 2.146 τυχεροί κέρδισαν εκπτωτικά κουπόνια, εκπλήξεις με τις αγορές τους και δωροεπιταγές.