Τα μίλια της Emirates σας πετούν με την easyJet

Δώρο τα ταξίδια μέσα στην Ευρώπη και τη Β. Αφρική κάνει η Emirates στους επιβάτες της, αφού πλέον μπορούν συλλέγοντας μίλια από τις πτήσεις τους να τα εξαργυρώνουν σε εισιτήρια της easyJet.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών προβλέπει ότι τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Emirates, είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τα Skywards μίλια τους προκειμένου να πετάξουν με την easyJet σε πάνω από 30 χώρες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Τα μίλια, που θα μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε το ταξίδι περιλαμβάνει πτήση της Emirates είτε όχι, δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη του Skywards να επεκτείνουν τις επιλογές μετακίνησής τους σε όλη την Ευρώπη. Η συμφωνία αφορά στην εξαργύρωση των μιλίων Skywards μόνο στις πτήσεις της easyJet και ισχύει για όλους τους προορισμούς σε όλο το δίκτυο της easyJet.

Όλες οι εξαργυρώσεις μιλίων για τις πτήσεις μπορούν να γίνουν on-line μέσω της ιστοσελίδας του Skywards και περιλαμβάνουν τα τέλη και τους φόρους αεροδρομίων. Τα μέλη του Skywards θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν και έξτρα παροχές και υπηρεσίες, όπως επιπλέον επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, χρησιμοποιώντας είτε μίλια Skywards είτε πληρώνοντας με μετρητά.