Σημαντική βράβευση της Mideast στα World Travel Awards

Η Mideast βραβεύτηκε στα World Travel Awards, τα "Όσκαρ" της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ως η Ηγέτιδα εταιρία Εισερχόμενου Τουρισμού στην Ελλάδα (“Greece’s Leading Destination Management Company”).

Είναι η πρώτη φορά, που παραλαμβάνει βραβείο από τον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards, συναγωνιζόμενη μεγάλους παίκτες της Ελληνικής αγοράς.

Η διάκριση που αναγνωρίζει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της, σε συνδυασμό με τη φροντίδα “We care!” που προσφέρει. Φέτος, η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γεγονός που προσδίδει επιπλέον βαρύτητα στη διάκριση.

Η ιδιοκτήτρια και Γενική διευθύντρια της Mideast, κα. Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: "Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας ανέδειξε μέσα από την πολύτιμη ψήφο του. Η αγάπη των πελάτων μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό μας δίνει δύναμη να προσπαθούμε κάθε μέρα και περισσότερο. H παγκόσμια αυτή διάκριση και η απονομή της στη χώρα μας, είναι για εμάς η μεγαλύτερη τιμή. Η υπόσχεσή μας παραμένει μία: Να είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να πραγματοποιούμε τα όνειρά σας, πάντα με την απαράμιλλη φροντίδα της Mideast".