Grace Hotels: Δύο ακόμη resorts στην Ελλάδα

Τα σχέδια της για την ελληνική αγορά, που προβλέπουν τη δημιουργία δυο ακόμη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων, ανακοίνωσε η αλυσίδα Grace Hotels.

H εταιρεία που ήδη λειτουργεί δύο εμβηματικά ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη, τα Grace Mykonos και Grace Santorini, πρόκειται να ανοίξει μέσα στο 2017 τα resorts της Τζιάς και της Καλαμάτας.

Η επένδυση στην Τζια θα περιλαμβάνει 30 και πλέον πολυτελή δωμάτια και θα συνδυάζεται και με αυτόνομες βίλες. Το ξενοδοχείο Grace Kalamata, θα βρίσκεται λίγο έξω από την ιστορική πόλη της Καλαμάτας και θα διαθέτει 125 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, καθώς και 40 βίλες, τριών, τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων. Η έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου προγραμματίζεται για το 2017.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, όπως σε όλα τα ξενοδοχεία της εταιρίας, έτσι και ο σχεδιασμός του νέου ξενοδοχείου θα αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία των ξενοδοχείων Grace, η οποία συνδυάζει την κομψότητα, την απλότητα και την υψηλή αισθητική, διατηρώντας πάντα και στοιχεία της τοπικής αρχιτεκτονικής.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει πολλές γαστρονομικές επιλογές με εστιατόρια που θα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, δύο μπαρ, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις SPA και θεραπείες ομορφιάς, αναζωογόνησης και ευεξίας, συνεδριακούς χώρους καθώς και ειδικές εγκαταστάσεις για τους μικρούς επισκέπτες, αλλά και για τα θαλάσσια σπορ.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση της στην Ελλάδα το 2007 με το άνοιγμα των δυο παραπάνω ξενοδοχειακών μονάδων.

Την ίδια στιγμή απέκτησε παρουσία στην Κίνα, στις ΗΠΑ (Κονέκτικατ), αλλά και στην Αργεντινή με δυο μονάδες, το Grace Panama και το Grace Cafayate.

Στην Αργεντινή η εταιρία δίνει ιδιαίτερη βάση και ήδη με το άνοιγμα του Grace Cafayate, η Grace έκανε συμφωνία με το «La Dolfina» και ανακοίνωσε τη δημιουργία του «La Dolfina Grace», η αποπεράτωση του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2016 Την επόμενη χρονιά η Grace θα έχει παρουσία στο Μαρόκο, στην Ελβετία αλλά και στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μέιν αυτή τη φορά.

Β. Βαμ.