Εγκαινιάζεται απόψε η HORECA

Σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 θα τελεστούν τα επίσημα εγκαίνια της 9ης ΗΟRECA. Tην έκθεση θα εγκαινιάσει η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και θα παραστούν εκπρόσωποι όλων των φορέων του Τουρισμού και της Γαστρονομίας.

Η καρδιά όλης της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας θα χτυπά για 4 ημέρες στο Metropolitan Expo. Το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας θα φιλοξενήσει από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, με 525 εκθέτες και 45.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια.

Κανένας επαγγελματίας των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να ζήσει το κορυφαίο γεγονός του κλάδου του, που θα τον φέρει σε επαφή με όλες τις εξελίξεις που τον αφορούν.

Χορηγός επικοινωνίας της HORECA 2014 είναι το news.gr

Η υπουργός Τουρισμού σε μήνυμά της σχετικά με την έκθεση αναφέρει μεταξύ άλλων: "Η HORECA, αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο της εστίασης και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και συνιστά μια δυναμική παρουσία στο χώρο του ελληνικού τουρισμού. Με το δημιουργικό της ρόλο, προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο χώρο που δραστηριοποιείται, συμβάλλοντας στην ενημέρωση των επιχειρηματιών και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, σε μια εποχή που κύριο ζητούμενο για τον ελληνικό τουρισμό είναι η βελτίωση της ποιότητας και η ταχύτατη προσαρμογή στις διαρκώς οξυνόμενες συνθήκες του διεθνούς ανταγωνισμού. Ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, είναι κρίσιμα στοιχεία, πάνω στα οποία πρέπει να βασισθεί η ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού τα επόμενα χρόνια".