80 χρόνια British Airways, με επιπλέον δρομολόγια προς Ελλάδα

Η British Airways γιορτάζει φέτος 80 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και η εταιρεία γιόρτασε την επέτειο με μια ειδική εκδήλωση στην κατοικία του Βρετανού Πρέσβη στη Αθήνα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε στα ελληνικά ο Βρετανός πρέσβης, κ. Τζον Κίτμερ, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του τουρισμού για την Ελλάδα και για την ανάκαμψη της χώρας μέσα από την τόνωσή του, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways και ο κ. Gavin Halliday, Area General Manager, Europe and Africa, ο οποίος αναφέρθηκε στα σχέδια της British Airways για την τοπική αγορά.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να δούμε την προσθήκη δύο νέων δρομολογίων σε Μύκονο και Σαντορίνη κάτι που όπως σημειώθηκε αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης για την Ελληνική αγορά και σηματοδοτεί το αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας, η οποία δεσμεύεται όχι μόνο να προσφέρει σταθερά την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και να αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα, η British Airways εξυπηρετεί τη διαδρομή Αθήνα-Λονδίνο με τρεις πτήσεις καθημερινά από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προς το Terminal 5 του Heathrow, με εισιτήρια που ξεκινούν από 75 ευρώ στη διαδρομή Αθήνα-Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επίναυλου καυσίμων. Παράλληλα, η British Airways συνδέει 5 φορές την εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη με τη βρετανική πρωτεύουσα κατά την θερινή περίοδο.