Αποχωρεί η αλυσίδα Marriott από την Αθήνα

Αποχωρεί στο τέλος του έτους η ξενοδοχειακή αλυσίδα Marriott από τη χώρα μας.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται στην Αθήνα, στην λεωφόρο Συγρού, το ξενοδοχείο Ledra Marriott, ανακοίνωσε μέσω του site της ότι από την 31η Δεκεμβρίου δεν θα λειτουργεί πλέον κάτω από το σήμα της Marriott. Το ξενοδοχείο που ανήκει στην εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ξ.&Τ.Ε του Κύπριου επιχειρηματία Ε. Παρασκευαϊδη, βρίσκεται από την αρχή της λειτουργίας του κάτω από τη διαχείριση του αμερικανικού ξενοδοχειακού ομίλου Marriott International.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, στην τελευταία συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας Marriott και επιχειρηματίας δεν συμφώνησαν στους νέους όρους, οπότε και δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου ήδη αναζητά νέο διαχειριστή και όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστεί να διακόψει καθόλου τη λειτουργία του.

Το 2004 το Ledra Marriott της Αθήνας ολοκλήρωσε εργασίες επέκτασης και ανακαίνισης, η οποία περιελάμβανε την κατασκευή 2 σουιτών, 54 πολυτελών δωματίων και του Grand Ballroom 500 τμ. Στο σύνολο το ξενοδοχείο διαθέτει 258 δωμάτια και 16 σουίτες.

Σημειώνεται ότι η αμερικανική Marriott Int. ήταν ένας από τους τέσσερις τελικούς διεκδικητές του μάνατζμεντ του Αστέρα Βουλιαγμένης πριν από μερικά χρόνια, το οποίο τελικά ανέλαβε η Starwood Int.