Qatar: Εισιτήρια με -25% σε 120 προορισμούς

Ξεκίνησε την 21η Οκτωβρίου και θα διαρκέσει ως τις 24 Οκτωβρίου η παγκόσμια προσφορά της Qatar Airways, από όλους τους σταθμούς και προς όλο το δίκτυο της εταιρείας.

Κάντε κράτηση και επωφεληθείτε της προσφοράς έως - 25% που ισχύει στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση προς περισσότερους από 120 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό είναι αναγκαία η έγκαιρη κράτηση.

Η προσφορά έως -25% ισχύει για εισιτήρια με επιστροφή στην Οικονομική και Διακεκριμένη θέση. Στις πτήσεις όπου δεν υπάρχει Διακεκριμένη Θέση, τότε η προσφορά ισχύει για την Πρώτη Θέση.

Η περίοδος των ταξιδιών προσδιορίζεται από τις 27 Οκτωβρίου έως τις 19 Ιουνίου 2014, ενώ όλα τα ταξίδια πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 19 Ιουνίου 2014.

Παράλληλα, στις ημερομηνίες δεν περιλαμβάνονται οι περίοδοι από 18 έως 23 Δεκεμβρίου 2013 και από 2 έως 12 Ιανουαρίου 2014.

Ξεκινώντας από χθες τα μεσάνυχτα, ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα. "Με την Qatar Airways, όσοι σχεδιάζουν και κλείνουν τα εισιτήρια τους νωρίτερα, μπορούν να επωφεληθούν, εξοικονομώντας χρήματα, έχοντας μια επιλογή από πάνω από 130 παγκόσμιους προορισμούς”, δηλώνει χαρακτηριστικά ο Akbar Al Baker, Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways.

“Μια τέτοιου είδους έκπτωση υπογραμμίζει τη δέσμευση μας προς τους επιβάτες μας και ταυτόχρονα την εκτίμηση μας που ταξιδεύουν με την Qatar Airways”, συμπληρώνει ο ίδιος.

Η Qatar Airways προσφέρει μια ευρεία επιλογή πτήσεων σε συναρπαστικούς προορισμούς, όπως το Σικάγο, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη, τις Βρυξέλλες, το Μιλάνο, το Ναϊρόμπι, τη Γκόα, το Δελχί, την ​​Κουάλα Λουμπούρ, το Πεκίνο, τη Σιγκαπούρη, τη Νέα Υόρκη, το Μόντρεαλ και τη Μελβούρνη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η βραβευμένη υπηρεσία της περιλαμβάνει το διάσημο σύστημα ψυχαγωγίας, που προσφέρει στους επιβάτες έως 1.000 κανάλια διασκέδασης και το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας στον κόσμο, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Business Traveller, στην έκδοση για τη Μέση Ανατολή.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ