Ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος του κόσμου!

Μπορεί να χρειάστηκε να «διανύσει» 15 εκατομμύρια μίλια στον αέρα, όμως ο βρετανός αριστοκράτης Fred Finn, κέρδισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness ως ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος στον κόσμο!

Ο επιχειρηματίας Fred Finn είναι σήμερα 72 ετών. Από το 1983 μέχρι και σήμερα περνά τον περισσότερο του χρόνο μέσα σε αεροπλάνα, καταφέρνοντας να «πετάξει» 15 εκατ. μίλια, αρκετά περισσότερα από τον 59χρονο αμερικανό Tom Stuker, που έχει 13 εκατ. μίλια στην πλάτη του, κερδίζοντας μια θέση στο Guinness Ο Finn έχει αναγάγει τα ταξίδια σε δουλειά πλήρους απασχόλησης, αφού εγκατέλειψε την πραγματική του εργασία. Είναι φίλος με τον Richard Branson, κάνει παρέα με τον μποξέρ Wladimir Klitschko, παίζει κρίκετ με την Pamela Anderson και τους Λος Άντζελες Λέικερς και γενικά απολαμβάνει την καλή ζωή με φίλους του σε όλο τον κόσμο.

Ο ανταγωνιστής του Stuker διατηρεί την δουλειά του ως σύμβουλος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Κάνει ένα reality show στην τηλεόραση, με το οποίο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει προβληματικές επιχειρήσεις. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο, ο Stuker αμφισβήτησε τη νομιμότητα του ρεκόρ του Finn σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στη York Times, αλλά τώρα λέει ότι πιστεύει πως θα τον ξεπεράσει σε μίλια πολύ σύντομα.

Ο ίδιος ο Finn λέει ότι δεν ανησυχεί διότι το ρεκόρ του το πέτυχε με τις 718 πτήσεις που έκανε με τα αεροσκάφη Concorde, τα οποία δεν πετούν πια.