Rock ‘n’ Goal στη Λίβερπουλ!

Ακούς τη λέξη Λίβερπουλ και αυτόματα σκέφτεσαι τους θρυλικούς Beatles και την ιστορική ομάδα της πόλης. Ετοιμάσου λοιπόν για ένα μοναδικό Rock 'n' Goal ταξίδι!

Το λατρεμένο από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τραγούδι των Beatles «Love Me Do», δεν γιόρτασε μόνο την 50η του επέτειο τον Οκτώβριο που μας πέρασε, αλλά ενέπνευσε και τους υπεύθυνους στο μουσείο του Beatles Story να συνεργαστούν με τους συναδέλφους τους στο διάσημο γήπεδο Anfield.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κοινό εισιτήριο, το οποίο θα προσφέρει στους επισκέπτες της πόλης την ευκαιρία να ξεναγηθούν με ένα μοναδικό τρόπο στα δυο αυτά σημεία. Από τα αποδυτήρια των παιχτών και την αίθουσα τύπου του γηπέδου, μέχρι να ζήσεις όλη τη ζωή των Σκαθαριών που κατέκτησαν με τη μουσική τους ολόκληρο τον κόσμο.

Το όλο πρόγραμμα ονομάστηκε «Rock 'n' Goal» και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα: Ειδική ξενάγηση «πίσω από τη σκηνή» στο γήπεδο της Liverpool FC. Δυνατότητα να καθίσεις στη θέση του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο, δίπλωμα υπογεγραμμένο από την ομάδα, κ.α.. Είσοδο στον κύριο εκθεσιακό χώρο του μουσείου «The Beatles Story», είσοδο στην έκθεση «Going Solo», καθώς και στο «Fab 4D Experience». Το εισιτήριο κοστίζει 26.50 λίρες.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ