Το νέο hot spot των Καννών

Το φαντασμαγορικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκίνησε, με τις design αφίξεις στην πόλη να κλέβουν την παράσταση!

Το Giorgio Armani Caffe στην La Croisette, είναι ήδη ένα από τα πιο glamorous hot spots. Από τις 15 μέχρι τις 26 Μαϊου, όλα τα αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου θα κατακλύσουν τη γαλλική Ριβιέρα, δίνοντας για ακόμα μια χρονιά λάμψη και αίγλη στο πιο διάσημο φεστιβάλ κινηματογραφου στον κόσμο.

Συνεχίζοντας την παράδοση της δημιουργίας καφέ, εστιατορίων και ξενοδοχείων με την υπογραφή διάσημων οίκων μόδας, ο οίκος Armani εγκανιάζει το νέο του καφέ στις Κάννες, την πιο κατάλληλη περίοδο, εγκαίρως για το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Τα πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης είναι εδώ και καιρό κλεισμένα και οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από το να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους του ηθοποιούς, να απολαύσουν τον καφέ τους σε ένα στυλάτο περιβάλλον.

Το καφέ βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την πρώτη boutique Giorgio Armani στις Κάννες και είναι το ιδανικό μέρος για όλες τις ώρες της ημέρας.