Το νέο μουσείο των Abba!

Μεγαλώσατε με το «Waterloo»; Ερωτευτήκατε βλέποντας το «Mamma Mia!»; Συγχαρητήρια ! Ζείτε τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια!

Για όλους εσάς και για τους μικρότερους fans του θρυλικού συγκροτήματος ABBA ανοίγει τις πύλες του στις 7 Μαϊου ένα μουσείο στη Στοκχόλμη αφιρωμένο στο σουηδικό συγκρότημα που άφησε εποχή. Ένα διαδραστικό ταξίδι μέσα από τη μουσική καριέρα του πιο διάσημου εξαγώγιμου «προϊόντος» της Σουηδίας περιμένει τους επισκέπτες με εκθέματα που βοηθούν στη διερεύνηση της πολύπλοκης δυναμικής των τεσσάρων αυτών καλλιτεχνών που εξελίχθηκαν σε διεθνείς ήρωες.

Με την επιμέλεια του πρώην στυλίστα της μπάντας, Ingmarie Halling, η έκθεση χρειάστηκε δύο χρόνια για να στηθεί. Βοήθεια δόθηκε και από τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος. Το ABBA μουσείο θα περιλαμβάνει πολλά κοστούμια των ABBA, ένα 180-μοιρών κινηματογράφο και ένα στούντιο όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στη μίξη μουσικής.

Ένας ηχητικός ξεναγός με αφηγήσεις των μελών των ABBA θα σας διαφωτίσει ακόμα περισσότερο μέσα από τις προσωπικές τους ιστορίες για την καριέρα τους. Το μουσείο των ABBA θα αποτελέσει μέρος του νέου σουηδικού Hall Music of Fame, ενός εκθεσιακού χώρου 2.000 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει ένα μείγμα από μόνιμες και προσωρινές εκθέσεις από το 1920 έως σήμερα.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ