Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο της Marriott στο Σότσι

Την πόλη που θα φιλοξενήσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 επέλεξε η αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott για να ανοίξει το νέο της Sochi Marriott Krasnaya Polyana Hotel, ένα πολυτελές resort για σκι και spa.

Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στους πρόποδες του Καυκάσου, σε απόσταση αναπνοής από το παγκόσμιας κλάσης, υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο Gorky Gorod.

Μόλις μισή ώρα από το αεροδρόμιο του Σότσι με το τρένο, το συγκρότημα βρίσκεται δίπλα σε ένα νέο, state-of - the-art συνεδριακό κέντρο, ενώ τη λειτουργία του έχει αναλάβει η εταιρεία Interstate Hotels & Resorts.

Το επτά ορόφων κτήριο, φιλοξενεί συνολικά 428 δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένα με φυσικά υλικά και πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως δωρεάν internet και τηλεόραση με οθόνη plasma με δορυφορική λήψη.

Το River Café, σερβίρει διεθνή κουζίνα με επιρροές από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία και την Ασία, ενώ στο εστιατόριο L' Olivio οι επισκέπτες θα απολαύσουν ιταλικά ζυμαρικά, ριζότο και πίτσες, με τη συνοδεία μιας εκτεταμένης λίστας κρασιών.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δειπνήσουν ή να χαλαρώσου με το ποτό τους στη φιλόξενη βεράντα του εστιατορίου, με την εξαιρετική θέα στα βουνά.

Ένα από τα μεγαλύτερα στην περιοχή, το πολυτελές spa SOUL καταλαμβάνει έκταση 2.000 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει εννέα δωμάτια θεραπείας και ιδιωτικές σουίτες spa. Οι επισκέπτες μπορούν να προσωποποιήσουν τη θεραπεία τους, επιλέγοντας μεταξύ των τεσσάρων στοιχείω : γη, αέρας, φωτιά και νερό.

Το εντυπωσιακά ευρύ φάσμα υπηρεσιών εκτείνεται από το παραδοσιακό μασάζ ως ένα μοναδικό Ντους χιονιού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υδρομασάζ, αρωματοθεραπεία, χαμάμ και φινλανδική σάουνα. Οι μοναδικά διαμορφωμένοι χώροι με τη μαγευτική θέα στα βουνά διαθέτουν ακόμα εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες.

Το ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές διακοπές αφού προσφέρει kids club παιδικά μενού, χώρους για παιχνίδι και κολύμπι, αλλά και πολλές ψυχαγωγικές δρασστηριότηετς μόνο για παιδιά.

Οι τιμές ξεκινούν από 130 ευρώ τη βραδιά.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ