Ποικιλίες κρασιών από τις πλαγιές της Αίτνας δένουν αρμονικά με τα βιολογικά κρασιά της Σαντορίνης στο νέο wine bar, Compagnie des Vins Surnaturels, στο Covent Garden στο Λονδίνο!
Ο φιλόξενος αυτός χώρος είναι το καινούριο δημιούργημα της ομάδας, που βρίσκεται πίσω από δυο ακόμα δημοφιλή στέκια, το Experimental Cocktail Club και το Curio Parlor.
Περισσότερες από 400 ποικιλίες κρασιού, επιλεγμένες από τους Julia Oudill και Nic Smith, προσφέρονται στους φίλους του κρασιού, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από ασυνήθιστους αμπελώνες, όπως Egon Müller.
Παραδοσιακά εδέσματα έχουν ενσωματωθεί στο μενού, που περιλαμβάνει πιάτα, όπως truffled ζαμπόν και καλαμάρια με ψητή κόκκινη πιπεριά.
Info: 8-10 Neal Yard
Website: www.cvssevendials.com