Aristi Mountain Resort

Το Aristi Mountain Resort είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Αρίστης, στα Ζαγοροχώρια, απέναντι από τη χαράδρα του Βοϊδομάτη.

Διαθέτει 18 δωμάτια και σουίτες και σίγουρα ο επισκέπτης θα περάσει πολλές ώρες δίπλα στο τζάκι στην υποδοχή του ξενοδοχείο. Ιδανικό ξενοδοχείο για κάθε ταξιδιώτη που θέλει να περάσει τη μέρα του δοκιμάζοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου και την ίδια στιγμή να βρίσκεται μέσα στη φύση.

Σχόλια πελατών

«Πάρα πολύ καλό resort σε μία άριστη τοποθεσία. Αξίζει να το επισκεφτεί κανείς το Χειμώνα αλλά και το Καλοκαίρι. Ένα από τα συν, η θερμαινόμενη πισίνα, μαζί με το πρωινό»

«Πολύ ωραίο ξενοδοχείο, περιποιημένο, σε πολύ ωραία τοποθεσία, βολική για να εξερευνήσεις τη γύρω περιοχή. Πολυτελή, ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις ανέσεις. Πολύ φιλικό κι εξυπηρετικό προσωπικό. Πολύ καλό το εστιατόριό του»

«Ωραίο ξενοδοχείο, σε τοποθεσία με θέα στα καταπράσινα βουνά. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν πρόθυμο να μας εξυπηρετήσει και να μας λύσει κάθε απορία σχετικά με την περιοχή και τις δραστηριότητες που μας ενδιέφεραν. Οι μέρες που το επισκεφτήκαμε ήταν πολύ ζεστές και η πισίνα στο σπα ήταν μια όαση. Το πρωινό ήταν προσεγμένο και χορταστικό. Γενικά ενδείκνυται για ήρεμες, χαλαρωτικές διακοπές" 

Info

Αξιολόγηση: 91
Τιμή: €107 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ