Casa Delfino Suites

Το Casa Delfino είναι μία κομψή Ενετική έπαυλη του 17ου αιώνα, η οποία αναπαλαιώθηκε με προσοχή στη λεπτομέρεια ως ένα exclusive ξενοδοχείο πολυτελείας.

Βρίσκεται στην καρδιά των Χανιών και προσφέρει τις πιο σύγχρονες ανέσεις σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα που παντρεύεται γλυκά το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Οι 24 σουίτες που διαθέτει είναι διαφορετικές μεταξύ τους και αποτελούν ένα κράμα πολυτέλειας και την ίδια στιγμή διακριτικότητας.

Σχόλια πελατών

«Μείναμε σε standard suite η οποία ηταν ευρύχωρη όπως ακριβώς περιγραφοταν στο site. Πρωινό πολύ καλό, όλα χειροποίητα και βιολογικά»

«Το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό όλες τις ώρες. Η ανταπόκριση τους ήταν άμεση σε κάθε μας αίτημα. Το πρωϊνό ήταν πλούσιο και περιελάμβανε τοπικές γεύσεις, ενώ μπορούσες να το απολαύσεις και αρκετά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα»

«Το κτίριο είναι φανταστικό. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα φιλικό, με επαγγελματισμό. Τα amenities ήταν πρώτης ποιότητας. Αξίζει μια ειδική αναφορά στον μπουφέ του πρωϊνού, όπου τα πάντα, το ψωμί, οι μαρμελάδες, τα κέικ ήταν σπιτικά και κορυφαίας ποιότητας»

Info

Αξιολόγηση: 91
Τιμή: € 155 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ