AVA Apartments and Suites

Το AVA είναι ένα boutique ξενοδοχείο που προσφέρει μερικές από τις πιο ευρύχωρες και αυτάρκεις σουίτες στην Αθήνα.

Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της γραφικής Πλάκας, που είναι γνωστή και ως «γειτονιά των Θεών». Κυριολεκτικά στους πρόποδες της Ακρόπολης, μόλις λίγα βήματα από τον Ναό του Ολυμπίου Διός, την Πύλη του Αδριανού και άλλα μνημεία του ελληνικού πολιτισμού είναι ιδανικό για όσους πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια αλλά και ταξίδια αναψυχής και επιθυμούν χώρο, άνεση και ιδιωτικότητα.

Σχόλια πελατών

«Εξαιρετική τοποθεσία, άνετα δομάτια, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, πολύ καλά εκπαιδευμένο. Μας έδωσαν πολύ καλές συστάσεις για εστιατόρια, αξιοθέατα και προτάσεις για να εξερευνήσουμε την περιοχή»

«Το ξενοδοχείο είναι φανταστικό. Το δωμάτιο ήταν όμορφο, η τοποθεσία τέλεια και το προσωπικό πολύ καλό και εξυπηρετικό. Αν επιστρέψουμε στην Αθήνα, σίγουρα θα μείνουμε πάλι εκεί. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα»

«Πολύ καλό σέρβις και φιλικό, πολύγλωσσο προσωπικό και ιδιαίτερα φιλόξενο. Η δωρεάν σαμπάνια στο δωμάτιο μας ήταν μια υπέροχη λεπτομέρεια κατά την άφιξη μας. Η τοποθεσία είναι εξαιρετική και η περιοχή πολύ ασφαλής ακόμα και αργά τη νύχτα. Κοντά βρίσκονται εστιατόρια και αξιοξέατα. Νιώθαμε ότι είμαστε στο κέντρο πολλών πραγμάτων και ταυτόχρονα είχαμε την αίσθηση της ιδιωτικότητας»

Info

Αξιολόγηση: 92
Τιμή: € 160 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ